I -si olmak be imal radar emmek levazım için mazi yirmi yaşında+. yere belgili tanımlık zaman, I almak adl araştırıcı ban agelince -ip -mediği biz -ebil azaltmak belgili tanımlık radar çarpı işareti parça (RCS) -in a dokunaklı binek aracı içinde öyle a önemli moda ban agelince azaltmak belgili tanımlık hafiye sıra -in belgili tanımlık hız ölçülür radar.
belgili tanımlık ana boru başlangıç karıştırmak içinde a car’s ön RCS are:
- belgili tanımlık ruhsat tabak,
- belgili tanımlık headlights,
- belgili tanımlık dikey madenî yüzey ( ızgara, radyatör, motor etc.)
- belgili tanımlık şoför ve bir şey iç.
aynı derecede daha ve daha -in bizim çarşı bkz. be şimdi içinde belgili tanımlık sivil tarla ( tıbbi ve televizyon sanayi), I -si olmak kararlı -e doğru yapmak ne insanlar -si olmak be asking beni yere belgili tanımlık yıl ve kontrol eğer o bkz. be doable -e doğru azaltmak belgili tanımlık RCS -in benim BMW 3- sıra içinde a önemli yol.
I düzenli a BMW E92 otomobil sutyen ve I bkz. have o ile donatılmış ile bizim normalin altındaki kiloda, ince X -e doğru Ka şerit koç. biz da -si olmak a eriyik için belgili tanımlık soluduğumuz hava menfez. bu maddi emmek yere 15dB (i-e yere 95%) -in belgili tanımlık hız radar enerji. içinde teori, bu -ebil tercüme etmek -e doğru a sıra -in hafiye azaltmak -e doğru ilâ 50 -e doğru 60%.
I -ebilmek lüzum biraz yardım -e doğru bulmak an ayırmak sınav alan ( tercihan üstünde belgili tanımlık doğu kıyı), ülkü a uzun düz içini kaplamak yavan trafik, ve a usta operatör ile a radar ateşli silah.
birisi telkin? |