Stalkervision:
iyi zaman -e doğru sormak adl. şu soru. son hafta sırasında a tarla sınav -in yeni radar bulmak I took ileri a 20- yıl- yaşlı
muhafız pasaport ve ran o -den geçerek ayni sınav.
belgili tanımlık harita aşağı karşılaştırmak o -e doğru belgili tanımlık
BEL RX65,
muhafız 9500i ve
Valentine bir vasıl benim eğmek sınav yer. iki -in bunlar -si olmak be
sınav birkaç kere vasıl ayni yer.
bu 1980s- iyi mevsimde yapılmış muhafız pasaport was malum aynı derecede a sıcak kılınmak. ama -e doğru var olmak dürüst, o was yanlamasına -e doğru başarmak a karşılaştırmalı sade vazife: bulmak X- ve K- şerit radar. o didn't -si olmak -e doğru bulmak Ka şerit, lazer ya da
pat diye ses çıkarmak radar
ne de was o gerekli -e doğru var olmak görünmez -e doğru belgili tanımlık hayal RDD ( radar bulmak bulmak).
ile hayır lüzum için birçok parçadan oluşmuş multi- vazife, belgili tanımlık yaşlı muhafız pasaport -ebil -e adamak tüm -in onun enerji -e doğru burnunu çekmek dışarı adil iki radar müzik topluluğu için yapılmış yüksek yer. bu vermek o a iri avantaj yere belgili tanımlık geç radar bulmak.
benim eğmek sınav yer bkz. be ressam -e doğru ayırmak ön- koşucu --dan belgili tanımlık kaybetmek. belgili tanımlık polis örgütü radar binek aracı bkz. be hunkered aşağı içinde belgili tanımlık ortadaki -in a dalma S- eğmek, seçmek uzakta hedef aynı derecede onlar pat diye ses çıkarmak içine görüş vasıl hakkında 650 feet -in sıra. ile belgili tanımlık radar aimed vasıl a keskin açı uzağa --dan belgili tanımlık target’s yön -in seyahat etmek ve av uzakta içine yer, there’s hiçbir şey -e doğru havasını boşaltmak belgili tanımlık ışık içine belgili tanımlık detector’s anten.
burada, bulmak adl. şu lekeli ayni radar vasıl 5.3 üzerinde mil işareti olan taş vasıl benim hemen sınav yer were şanslı -e doğru bulmak o vasıl a küçük parça -in adl. şu mesafe.
I bir daha gözden geçirme benim 1991 sınav -in belgili tanımlık Passport’s yarışma --dan BEL ve ıslık ve am kendinden emin adl. şu her ikisi -cekti çevirmek içinde benzer çizgi eğer retested bugün.
Craig