görüş tek posta
  #22 (permalink)  
yaşlı 2008-01-31
stalkervision stalkervision bkz. be offline
üye

birleştirmek tarih: 2008 Jan
posta 46
stalkervision bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek

alıntı yapmak:
orijinal arka yanında peçe adamgörüş posta
stalkervision,

I takdir etmek belgili tanımlık doğurmak, inanmak beni.

I tamamen dilek sen belgili tanımlık çok en iyi içinde senin çalışmak, I anlamak senin derin ihtiras()
.
o görünmek --dan a mesafe adl. şu you've be konuşmak -e doğru götürmek mühendis vasıl a daha büyük radar bulmak imalatçı...

aynı derecede an iyimser kimse ( vasıl kalp), I inanmak belgili tanımlık gelecek bkz. have sonsuz olanak...

BTW: benim ihtiras için peçe bkz. be estağfurullah onun göbek a kazanç neden ( aynı derecede I -den kuşkulanmak senin mesai vasıl onların göbek -cekti var olmak hem hem). maada, I beğenmek benim lapa patates.

peçe adam

PS: değil devirmek ile Bush, adil hasta -in belgili tanımlık partisanship ve garez adl. şu yayılmak çamaşır ( ve diğer alan, a gem kapatmak -e doğru ev, eğer sen tutmak benim sürükleme)

konuşmak -e doğru birisi radar mühendis. gem senin dil! adil riayet belgili tanımlık genel durum -in belgili tanımlık teknolojik radar/RD savaş. tüm bir bkz. have -e doğru yapmak bkz. be bakmak belgili tanımlık yeni polis örgütü radar equiptment ve bilmek biz üstünde belgili tanımlık " şoför yan" are arkaya yanında a dürüst miktar.

I inanmak tüm -in bizi burada are değil para harekete geçirmek ziyade. biz are adil are düşkün -e doğru belgili tanımlık kul çünkü biz beğenmek -e doğru götürmek hızlı ezelî getting caught.

değil devirmek ile Bush..? su kuyusu I won't gitmek orada arkadaş. çamaşır -ecek asla değişmek bağ belgili tanımlık ilke -in seçim belgili tanımlık kişi ile belgili tanımlık biggest cüzdan yerine belgili tanımlık biggest beyin değişmek..

son yayına hazırlamak yanında stalkervision : 2008-01-31 vasıl2358:.
yanıt vermek ile alıntı yapmak