görüş tek posta
  #10 (permalink)  
yaşlı 2008-01-31
peçe Guy's Avatar
peçe adampeçe adam bkz. be offline
hız tuzak avcı

birleştirmek tarih: 2007 Jul
posta 230
peçe adam bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek Valentine 2 (V2)?

steagall1000,

I -cekti düz -miş gibi yapmak/ saymak -e doğru konuşmak için ( ya da düz -e doğru) Valentine araştırma ve/ ya da Bay. Valentine's gelişme plan.

tüm I -ecek demek bkz. be onlar -si olmak şakasız a büyük miktar -in saygı --dan ben her ikisi kendi ve profesyonel ile onların apaçık taahhüt -e doğru istihsal, arguably, belgili tanımlık en sürekli olarak duyarlı ve teknik mühendis yüksek ifa bin ile otuz bin megahertz arasında titreşimi o ( ve infrared) alici için öyle a uzun döndürmemem.

aynı derecede an mühendis ( vasıl benim göbek), I takdir etmek onların teknik pruva ( aynı derecede I yapmak Beltronics, muhafız, ve ıslık).

I -cekti beklemek, eğer Valentine araştırma geçici an justification dahili için gelişmek öyle a Valentine radar bulmak ( kalkışmak be, a Valentine 2, V2) ve o geçici a iyi iş hal, o zaman onlar -ecek yapmak o.

I da saygı onların lüzum için " mahremiyet" I -cekti değil saymak -e doğru koymak belgili tanımlık iş gelişme yapılacak işler() için başka şirket ( ikisinden biri özel ya da halk için), açıkça, aynı derecede it's zor yeterli için ben -e doğru koymak onları için benim kendi şirket, peçe.

GB, sen -ebilmek değil -in farkında adl. şu an Avustralyalı şirket ( aynı ülke adl. şu, değil rastlantısal, getirmek bizi belgili tanımlık hayal RDDs) seslenmek Avustralyalı radar hafiye hizmet did gelenek örfî Valentine 1's içine varlık undetectable -e doğru belgili tanımlık hayal Mk. III ( bizi)/ bayat AC/3- artı işareti ( uluslararası) radar bulmak bulmak, RDD.

birkaç yıl önce, I bkz. have belgili tanımlık zevk -in alet çevrede belgili tanımlık batı (2k üzerinde mil işareti olan taş) ile bizim şirket yükselme çalmak engerek ile an subay ( ve arkadaş) -in ARDS çolak -in onların customized çalmak undetectable V1s. o kılınmak ışıl ışıl...öylesine belgili tanımlık teknik yeteneklilik -e doğru üretmek a hayal RDD undetectable V1, bkz. have kanıtlamak -e doğru var olmak çok olanaklı.

aynı derecede an iyimser kimse ( vasıl kalp), o -cekti sürpriz beni içinde belgili tanımlık be. en az, eğer belgili tanımlık teknik sihirbaz -in Valentine araştırma mühendislik değnek, sonunda üretmek bir ( ya da -meli be iki, aynı derecede içinde V2).

güven beni, RD& almak a büyük miktar -in zaman, enerji, taahhüt, mali kaynak, ve, evet, mahremiyet.

I takdir etmek ve saygı adl. şu...

peçe adam

peçe Guy's Sig:

peçe geliştirmek ifa -in tüm radar bulmak & lazer jammers.

kendi bir -in belgili tanımlık en iyi radar bulmak? bulmak dışarı. okumak belgili tanımlık son gerçek dünya radar bulmak bir daha gözden geçirme ve karşılaştırma -in belgili tanımlık tepe yapmak lazer bulmak. keşfetmek belgili tanımlık gerçek hakkında radar jammers.

kalmak bilgili ile belgili tanımlık peçe adam Blog. öğrenmek hakkında belgili tanımlık Beltronics STi şoför, muhafız pasaport 9500i, Valentine bir, ıslık yandaş-78/XTR-690, ve kobra XRS-R7/R9G.

onurlu üye -in belgili tanımlık ulusal Motorists kurum.

sakin almak belgili tanımlık kanun enforcement subay dışarı -in kanun enforcement. peçe adam: 29 Jan 08

çekmek belgili tanımlık şafak -in kültürlü siyaset hizmet tüm Amerikalı: McCain/Lieberman 2008, Obama ( senato çoğunluk lider), Pelosi ( ev sözcü)

hız ezelî hakim olmak bkz. be korkusuz. ile hürriyet gelmek şehirle ilgili -den sorumlu.
yanıt vermek ile alıntı yapmak