görüş tek posta
  #1 (permalink)  
yaşlı 2008-01-30
sığınak sığınak bkz. be offline
yaşça küçük üye

birleştirmek tarih: 2007 Dec
posta 16
sığınak bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek çita radyo uygun teçhizat için kör

I -si olmak bkz. have benim kör m-25 installed ile belgili tanımlık çita radyo uygun teçhizat ve çalmak boğum. belgili tanımlık radyo bağlantı görünmek a gem aniden kıpırdatmak, belgili tanımlık yeşil bağlantı ışık goes üstünde ve uzakta ( ekseriya uzakta) üstünde it's kendi. belgili tanımlık çalmak anahtar fob görünmek -e doğru muktedir çevirmek belgili tanımlık kör üstünde ve uzakta, düz ne zaman belgili tanımlık radyo uzak bkz. be varlık esrarlı.
aynı derecede kurmak, var an LED iliş biraz elektrik tertibatı yakın belgili tanımlık kör hakim olmak birim ( altında belgili tanımlık kukuleta). bazen o bkz. be kırmızı ve bazen o bkz. be yeşil. I -si olmak bkz. have belgili tanımlık uzak birim gitmek uzakta, belirti a lazer vurmak, süre adil oturma içinde belgili tanımlık götürmek ile belgili tanımlık otomobil koşma (headlights üstünde, vasıl gece, yıldırak vasıl başka park otomobil).

tulum bu geçici o biraz sert -e doğru söylemek eğer benim kör bkz. be üstünde ya da uzakta ve eğer o bkz. be çalışma düzeltmek vasıl birisi özel nokta içinde zaman.

belgili tanımlık kör elle yapılan görünmek -e doğru göstermek adl. şu belgili tanımlık led -meli var olmak yeşil eğer belgili tanımlık birim bkz. have yeti ve kırmızı eğer o bkz. have bulmak lazer.

nasıl -ebilmek i söylemek eğer benim radyo boğum bkz. be arızalı?

yanıt vermek ile alıntı yapmak