görüş tek posta
  #6 (permalink)  
yaşlı 2008-01-30
Michael B Michael B bkz. be offline
yaşça küçük üye

birleştirmek tarih: 2007 Jul
posta 12
Michael B bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek

alıntı yapmak:
orijinal arka yanında stalkervision görüş posta
o -cekti da var olmak a güzel birkaç sözcükten oluşan anlamlı birim için sen -e doğru kullanma üstünde a aygıt adl. şu kontrol belgili tanımlık kat örtmek -in senin ürün üstünde cars arkadaş. bir şey adl. şu göndermek dışarı a simulated lazer kaynak ve almak a gönüllülük -in belgili tanımlık dönmek sinyal uzakta senin otomobil -e doğru görmek eğer belgili tanımlık kat bkz. be yetmek.

I gelmek --dan a uzun içini kaplamak -in türetici arkadaş. mutlu I -ebilmek pay bunlar düşünüş ile sen. almak bunlar düşünce mutlaka için özgür. I -si olmak her zaman muhterem senin ürün ve senin RD bir daha gözden geçirme.

bir şirket I -ecek asla herhangi bir zamanda pay an düşünce ile bir daha bkz. be ıslık. I sakin inanmak Michael B was karıştırmak ile bu vasıl tüm öylesine I sakin sorumlu tutmak onu.

I tümce belgili tanımlık ıslık şirket a düşünce için seçmek yukarıya RDD's yanında istimal ayni yerel sarkaç gibi sallanmak sinyal adl. şu RDD's eline bakmak -e doğru gelmeyip almak radar bulmak. bilmek a şey ya da iki hakkında temel elektronik o was apaçık bana belgili tanımlık RDD's tümce dışarı belgili tanımlık çok aynı sinyal onlar were yapılı için hafiye. vasıl belgili tanımlık zaman tüm belgili tanımlık radar bulmak arkadaş were bilcümle koçan trying -e doğru biçim dışarı alışkanlıklar -e doğru mücadele etmek bu tehdit. tüm were trying -e doğru azaltmak ya da elemek bunlar LO emissions. hiçbiri were muvaffakiyetli. hiçbiri bkz. have a ipucu ne -e doğru yapmak!

su kuyusu I tümce içinde benim düşünce -e doğru ıslık asking biricik adl. şu ıslık göndermek beni bir -in onların yeni RD birim ile bu şekil eğer onlar kararlı -e doğru kullanma belgili tanımlık düşünce. değil a büyük rica bir -cekti düşünmek.

asla işitmek a şey --dan onları bir daha. hiçbir şey değil düz a nazik ıskat mektup. I gerçek saymak onlar adil uzakta dezavantaj reddetmek benim düşünce. o zaman hakkında a altı -e doğru sekiz ay sonradan I görmek adl. şu a RD şirket bkz. have çıkar yolmak ile a " orijinal" yeni masa saati aygıt için onların bulmak adl. şu seçmek yukarıya belgili tanımlık vg-2 ve o zaman kapamak belgili tanımlık bulmak aşağı için a dakika!

tahmin etmek kim belgili tanımlık şirket was...ıslık

hareketsiz servis için benim bulmak....
I am tamamen üzgün sen duyumsamak bu yol. adl düşünce are oluşturmak biçim adl farklı bireysel dahili -e doğru belgili tanımlık şirket ve belgili tanımlık denize indirmek liste bkz. be sonsuz.
eğer sen -cekti tür email beni a kopya -in senin tarihli RDD hafiye düşünce I -ecek bakmak içine bu ve haberdar etmek sen -in benim bulgu.
yanıt vermek ile alıntı yapmak