boomerman,
bu bkz. be başka mükemmel örnek -in belgili tanımlık şimdiki kısa- gelme -in otomatikleştirmek fotoğraf enforcement, belgili tanımlık devirmeyi tasarlayan -in bizim hukuk devleti doğru.
nereye belgili tanımlık
disincentive bilcümle bu?
Getting a duyuru içinde belgili tanımlık posta ile a resim -in a binek aracı adl. şu -ebil düz var olmak seen ( aynı derecede o was dark—only) belgili tanımlık yetiştirmek tabak was visible—weeks ve hafta -den sonra belgili tanımlık
iddia etmek ihlâl olay.
yapmak sen anımsamak ne sen were iş dört hafta önce içinde senin binek aracı bir özel öğleden sonra?
vasıl benim yaş, I am şanslı eğer I anımsamak ne I did bu sabah, izin vermek tek başına dört hafta önce.
nasıl hakkında yanlış suçlama --dan birleşmiş ad vermek hangi kimi I -si olmak hayır hakim olmak ya da demek yere ve yüreklendirmek belgili tanımlık toplum vasıl büyük -e doğru " çevirmek- içinde" onların adam vatandaşlık, illâ
.
belki var a yer için otomatikleştirmek fotoğraf enforcement içinde belgili tanımlık yüksek- teknik okul toplum, ama aman aman, estağfurullah belgili tanımlık harcama -in bizim toplum uzun- kurulu yasal muhafaza -in onun bireysel vatandaşlık.
tehdit benim ehliyetname ile makas was a gem
yere belgili tanımlık tepe.
belgili tanımlık nakız bkz. be âdeta $2 için belgili tanımlık orijinal geçiş ücreti ve doesn't düz katmak a ceza ücret.
$2 kızamık dolar -e karşı 3 makas üstünde benim ruhsat ( için a nakız adl. şu I did değil yapmak).
bugün o bkz. be $2, yarın, kim bilmek ne.
şimdi, I am -ecek -e doğru şart koşmak adl. şu a bonafide hal -ebilmek edilmek için an kullanma -in
fotoğraf Enforcement içinde
kesin durum, ama elbet
değil içinde onun
şimdikiotomatikleştirmek biçim.
hani ne? I am gidiş -e doğru savaşmak belgili tanımlık piç üstünde
ilke: çünkü eğer I izin vermek o kaymak düz için bu küçük miktar, I am, içinde sonuç, istifa etmek benim sivil özgürlük ve benim dinsel temel hak -e doğru hak edilen oluşum düz için bir şey " önemsiz" hangi götürmek beni aşağı a çok kaygan eğimli olmak, gerçekten.
bunlar
haksızlık -meli
değil ayakta durmak!
burada a yeni özel tarih ders:
- makine ayı yanlış tanık -e karşı beni
- fotoğraf Enforcement
- kırmızı ışık fotoğraf makinesi
benim oy bkz. be -e doğru değil atmak- dışarı adl. şu pasaj belge, belgili tanımlık U.S. oluşum, hiç olmazsa, değil tamamen henüz.
I can't yardım etmek ama işitmek belgili tanımlık
zayıf yankı -in Edmund Burke:
tüm" yani lâzım belgili tanımlık zafer -in fena bkz. be adl. şu iyi men yapmak hiçbir şey"
vay, ve burada başka alaylı söz:
Let's değil almak belgili tanımlık kanun enforcement subay dışarı -in kanun enforcement. peçe adam: 29 Jan 08
peçe adam
PS: bu arada, hiç olmazsa biz -si olmak hürriyet ( içinde en hal) -e doğru korumak biz ile seçimli eriyik (
countermeasures) ve an örgüt alâkalı ile savaşmak için ve preserving bizim hürriyet, belgili tanımlık
ulusal Motorists kurum. Are
sen a
üye, henüz?
© 2008