görüş tek posta
  #1 (permalink)  
yaşlı 2008-01-28
Craig's Avatar
Craig Craig bkz. be offline
orta

birleştirmek tarih: 2007 Sep
posta 27
Craig bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek sınıf başkanı polis örgütü seslenmek ile a inceden inceye gözden geçirmek?

I bkz. have an soruşturma --dan a okuyucu bugün adl. şu değer anma:

cehennem, I geçende adil okumak senin radar bulmak ve inceden inceye gözden geçirmek bir daha gözden geçirme ve kurmak onları son derece bilgi verici! I am içinde belgili tanımlık çarşı için a inceden inceye gözden geçirmek, ve am seyir vasıl belgili tanımlık Uniden beartracker bct15. sen -si olmak değil bir daha gözden geçirme o, ama -si olmak bir daha gözden geçirme belgili tanımlık geçmiş misal ve -si olmak durum adl. şu belgili tanımlık şekil adl. şu bırakmak sen -e doğru bulmak a durum küme zarfında 2-3 üzerinde mil işareti olan taş gayri inşaat. zannetmek belgili tanımlık newer misal hareketsiz does gör onların website, ama bu -ebil var olmak modası geçmiş. -ebilmek sen doğrulamak ya da sınav eğer belgili tanımlık yeni BCT15 inşaat? teşekkür donuk

benim yanıt vermek:

"I -si olmak an İngiliz kontu Uniden ile benzer şekil installed içinde bir -in benim polis örgütü binek aracı. eğer you’re alâkalı ile koruma tabs üstünde durum küme, bu -cekti yapmak a iyi seçme. o örtmek tüm halk için güven sık sık oluş ve -den geçerek onun ağaç gövdesi iz teknoloji, lets sen dinlemek içinde üstünde 800- ve 900-MHz ağaç gövdesi sistem kullanılmış yanında a sayı -in büyük kısım.

ayı izci bkz. be belgili tanımlık Uniden şekil adl. şu keyif sen -e doğru a yakın durum küme. ama var biraz büyük mağara burada. meselâ, belgili tanımlık acenta ilk -meli var olmak istimal hareket eden erişmek, belgili tanımlık sabit- sık sık oluş, alçak- yeti defalarca içinde belgili tanımlık kruvazör adl. şu geçirmek arada belgili tanımlık car’s polis örgütü radyo ve belgili tanımlık küme-s yürümek- konuşmak.

biricik hakkında bir üçüncü -in belgili tanımlık durum şose devriye gezme kullanma hareket eden erişmek. ve belgili tanımlık büyük kullanıcı, belgili tanımlık California şose devriye gezme, gözden geçirip düzeltmek onların hareket eden erişmek iş birkaç yıl önce. belgili tanımlık beni bir kez was sol üstünde için belgili tanımlık bütün değişme, meal adl. şu o göndermek her ne zaman belgili tanımlık subay keyed belgili tanımlık mic. ile bu tür -in işbirliği, sen -cekti hemen hemen her zaman almak an dikkatli ne zaman hareketsiz 1-3 üzerinde mil işareti olan taş --dan belgili tanımlık CHP otomobil.

ama içinde rahmetlik doksanıncı kullanma -in belgili tanımlık beni was değişmek ve o was şalter üstünde biricik ne zaman belgili tanımlık subay çıkma belgili tanımlık binek aracı. hayır daha erken tembih.

ama biraz Amerika hareketsiz ayrılmak onların beni transmitters şalter üstünde direşimli. değil şaşırtıcı, belgili tanımlık ayı izci şekil inşaat büyük içinde bunlar Amerika.

I alışılmış çalışma yöntemi bohça a Uniden BCT10 küçük- inceden inceye gözden geçirmek ne zaman I’m sınav yüksek- ifa cars. ile hücre telefon her yerde, I beğenmek -e doğru sınıf başkanı SHP sık sık oluş ve işitmek hakkında o ne zaman biraz nefret uyandırıcı hareket vatandaş bkz. have seslenmek belgili tanımlık HP -e doğru haykırmak hakkında varlık yolcu yanında biri sevk a gemiyle gezmek füze. belgili tanımlık göndermek tipik puts dışarı a BOLO ( var olmak üstünde belgili tanımlık bakmak), an alan- geniş radyo yayını tanımlamak belgili tanımlık binek aracı, yer, yön -in seyahat etmek ve diğer özel. beğenmek onlar demek, bilgi bkz. be yeti.

öylesine -e doğru yanıt senin soru, eğer sen -si olmak a güçlü ilgi içinde sınıf başkanı halk için güven kanal, artı işareti belgili tanımlık hava ve diğer yardım etmek sources—and sen -si olmak belgili tanımlık sabır gerek -e doğru kullanma a scanner—the BCT15 -cekti var olmak a âlâ seçme. eğer you'd beğenmek daha bilgi orada an geniş öykü hakkında bu ve diğerunconventional countermeasures."

Craig

Craig's Sig:korumak kendin: öğrenmek her şey sen lüzum -e doğru bilmek hakkında polis örgütü radar, lazer ve lazer jammers ve radar bulmak --dan belgili tanımlık adam Automobile dergi seslenmek " belgili tanımlık dünya en- alıntı yapmak otorite üstünde hız- ölçülür teknoloji ve taktik, ve an yeraltı efsane ortasında hız"

okumak şoför delâlet polis örgütü radar, belgili tanımlık nihaî delâlet radar, lazer, zaman/ mesafe bilgisayar ve polis örgütü hız-enforcement taktik

üye -in belgili tanımlık ulusal Motorists örgüt ondan beri 1990.

son yayına hazırlamak yanında Craig : 2008-01-28 vasıl1811:.
yanıt vermek ile alıntı yapmak