alıntı yapmak:
orijinal arka yanında MR2NR I sakin bilmek I tür vuramamak belgili tanımlık ok ama son gece I went -den geçerek a hız tuzak ile iki subay ve belgili tanımlık Bel -cekti göstermek beni bir sık sık oluş o zaman başka. I gülmek biraz ne zaman I seen bir was Ka 34.666  . o bulmak onları hakkında a mil dışarı ve o took beni a süre -e doğru bulmak onları görsel çünkü onlar didn't -si olmak onların ışık üstünde. öylesine uzakta onun be hoş iyi. I've biricik ran int lazer bir kez içinde kepek eğer I görmek onları içinde benim alan daha I'll var olmak koruma yukarıya için belgili tanımlık kör ama onlar are değil belgili tanımlık zengin hesap öylesine I'm değil çok endişeli hakkında o henüz. hakkında belgili tanımlık zaman I almak benim ilk bilet ile a lazer I'll satın almak bir  . |
I sahip a v1 vaktiyle. I was her zaman şüpheli it's çeşitli olmak hafiye yetenek. ne zaman I -si olmak -si olmak seen insanlar şikayet etmek hakkında bu belgili tanımlık tavsiye bkz. be her zaman " göndermek o içinde -e doğru -si olmak o ekose desenli out." bu ne zaman onlar are hemen hemen yeni! I makbul belgili tanımlık ok için ülke sevk -se bile. Getting iki bilet ile çok küçük tembih ve hayır, onlar weren't an üstünde radar!!! -den yapılmış beni gitmek sırt -e doğru belgili tanımlık çan birim. asla be mutlulukla. belgili tanımlık çan her zaman vermek beni yetmek hafiye sıra sürece belgili tanımlık radar isn't IO.. asla bkz. have o sırt -e doğru belgili tanımlık imalâthane ve o yapmak nitekim büyük aynı derecede ne zaman i got o.
ne I da gerçekten aşk hakkında benim çan bkz. be belgili tanımlık " teknik okul göstermek" sevk -den geçerek kent alan bkz. be a zevk şimdi. çok çok basit -e doğru söylemek belgili tanımlık gerçek cops --dan belgili tanımlık stok devinim bulmak.
belgili tanımlık v1's ok were güzel ama were yararsız içinde belgili tanımlık kent. belgili tanımlık çan teknik okul göstermek adil sallamak!