sığınak
ile belgili tanımlık radyo uygun teçhizat sen -ecek kesinlikle muktedir instal belgili tanımlık kör kendin.
belgili tanımlık nokta -in belgili tanımlık WFK bkz. be -e doğru olanaklı kılmak a tam novice ile sıfır expericence -in otomobil elektrikli -e doğru hastalık nöbeti a jammer çabucak ve güvenlikte.
belgili tanımlık ana boru yarar -in o varlık radyo bkz. be adl. şu sen sakin -si olmak belgili tanımlık güçlük -in birisi karışık tel kablo ishal, sen sakin -si olmak -e doğru hastalık nöbeti belgili tanımlık vınlamak arkaya senin çarpmak, ve sen sakin -si olmak -e doğru koymak delik içinde senin dahs için belgili tanımlık LED ve toggle şalter.
aynı derecede( an kenara bu geçici o büyük için kira kontratı cars aynı derecede sen -ebilmek çıkarmak belgili tanımlık radyo jammer gerçekten çabucak ve var hayır işaret sol vasıl all.)
belgili tanımlık WFK da katmak biraz yeti gizmo adl. şu sen bağlamak doğrudan doğruya -e doğru belgili tanımlık otomobil batarya ölümcül. o inşaat 99% -in cars ve o biricik turnike üstünde belgili tanımlık jammer ne zaman sen başlamak senin motor yukarıya. sapılmak senin motor o o cuts yeti -e doğru senin batarya. o almak belgili tanımlık batarya mahfuz --dan koşma düz ve o vasıta sen sakin -si olmak -e doğru kaygı hakkında bulgu bir yere güvenlikte -e doğru kesmek içine senin otomobil elektrikli için yeti.
ne zaman you're iş o eğer sen -si olmak birisi soru adil posta üstünde burada ya da PM beni ve I'll yardım etmek.
iyi şans ve izin vermek beni bilmek nasıl sen almak üstünde.
P.S. eğer bu bkz. be senin ilk jammer, hazırlanmak için belgili tanımlık adrenelin vınlamak ne zaman sen ilk karşılaşmak a lidar ateşli silah için gerçek. (ya da belki adl. şu adil beni!)