görüş tek posta
  #23 (permalink)  
yaşlı 2007-11-24
WaltBurkett WaltBurkett bkz. be offline
yaşça küçük üye

birleştirmek tarih: 2007 Sep
posta 19
WaltBurkett bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek

peçe adam,
I aşk belgili tanımlık C4S ve o does deste vasıl a yüksek yüzey --dan belgili tanımlık M3. I inanmak belgili tanımlık neden are:
1. çok büyük sikici. 305's içinde belgili tanımlık yetiştirmek.
2. aktif asma
3. 4-tekerlek götürmek. belgili tanımlık ön çekmek a min -in 5% ve a max -in 40%. öylesine, değil biricik bkz. be o varlık sıkışık --dan belgili tanımlık sırt ama da makara --dan belgili tanımlık ön. bu yaratmak çok küçük understeer.

belgili tanımlık M3 bkz. be an inanılmaz automobile her nasıl I vermek belgili tanımlık kenar -e doğru belgili tanımlık C4S ne zaman o gelmek -e doğru köşe. belgili tanımlık M3 SMG -ebilmek değişme çok bağlamamak ile belgili tanımlık vatka ve adl. şu puts eğer hoş kapatmak -e doğru belgili tanımlık C4S içinde hızlandırma.
M3= 333HP C4S= 355HP her ikisi ağırlık çevrede 3400 LBS.

belgili tanımlık kötü hakkında C4S bkz. be var çok küçük oda -e doğru taşımak malzeme ile sen. belgili tanımlık fwd ağaç gövdesi içinde düz asgarî --dan olağan hasebiyle belgili tanımlık ön götürmek makinist.

içinde a mükemmel dünya I -cekti aşk -e doğru almak her ikisi ama I -ebilmek değil adalet o. hiçbiri -cekti görmek hareket içinde kötü hava ve içinde iyi hava belgili tanımlık taksi -cekti var olmak benim typcal seçme.

gelince değiştirmek? I bkz. have a 99 996 taksi önce belgili tanımlık M3 ve benim kalp bkz. have her zaman yana yatmak akşamüstü Porsche.

üzgün ama I sakin görmek sevk -e doğru gösterişli için sınav ile benim program ve -cekti tercihan değil kriko adl. şu adl üzerinde mil işareti olan taş üstünde belgili tanımlık otomobil.

vals

son yayına hazırlamak yanında WaltBurkett : 2007-11-24 vasıl2238:.
yanıt vermek ile alıntı yapmak