hey Guys,
I adil satın almak a 2006 Porsche C4S taksi. (5,000 üzerinde mil işareti olan taş ve yüklü) bkz. have an Excort SRX sistem ile lazer değişme, (2- yukarıya ön, 1 içinde yetiştirmek), ama -ebilmek lüzum kör artış. dün I tıkalı -e doğru konuşmak ile a motosiklet Aslan burcu av a sap ve yanlamasına eğer o -cekti ateş etmek vasıl benim otomobil ve söylemek beni belgili tanımlık -den sonuçlanmak. o adı geçen o bkz. have hayır problem getting dönmek. belgili tanımlık problem bkz. be I am değil emin o was 100% gerçek içinde adl. şu o kept belgili tanımlık tetik aşağı için a uzun zaman ve sonradan yanlamasına beni nasıl hızlı I was gidiş. ne I was gerçekten -den sonra was -e doğru görmek eğer belgili tanımlık SRX -cekti aleart ve değişme. (muhafız does değil beğenmek -e doğru demek, "jamm.") ilginç, bu sistem gelmek --dan belgili tanımlık imalâthane ile belgili tanımlık jammers sakatlar. sırasında belgili tanımlık tesisat program sen -si olmak -e doğru olanaklı kılmak jamming ya da değişme. bir ilginç not etmek: bunlar were profesyonel installed ve belgili tanımlık installer dağ belgili tanımlık ön jammers ayak parmağı dışarı hakkında 15-20 derece yerine düz önde. umut verici bir biçimde I -ecek almak ile nefret uyandırıcı hareket için sınav ve -ebilmek belki eklemek kör artış.
PS- I şimdi -si olmak a yetiştirmek kör Jammer üstünde benim K1200S öylesine I am örtülü orada ve benim 2004 M3 içinde şimdi satılık.
vals