I sahip bir -in bunlar için 5 yıl ve -si olmak -e doğru demek o was değer her Pound`un yüzde biri ama nihayet gave dışarı -den sonra 5 yıl

I bkz. have dağ o bkz. have yüksek üstünde belgili tanımlık Aİ aynı derecede o -cekti gitmek ve hardwired o içine belgili tanımlık harita ışık üstünde benim kamyon. I olağan took o aşağı içinde belgili tanımlık yaz ama içinde belgili tanımlık kış didn't gerçekten kaygı hakkında o. ama I inanmak ısı was belgili tanımlık sonda gelen saman aynı derecede belgili tanımlık birim -cekti kalmak üstünde Ka ve değil durmak -e kadar sen dönük o uzakta. -e kadar o zaman o was a ışıl ışıl bulmak giving beni tüm tür -in sıra ve tembih adl. şu kaçmak öylesine adl hız tuzak ve fotoğraf makinesi. o did izin vermek beni aşağı aynı derecede I -cekti ayarlamak belgili tanımlık güç tüm belgili tanımlık yol aşağı biraz gece ve unutmak hakkında o ve o zaman uyanmak geç -e doğru iş ve bırakmak I bkz. have bitmiş adl. şu ve a polis got beni ne zaman I wasn't paying dikkat -e doğru o kadar I was benim kıl(

. (A aydınlanmak daha bkz. colour LED demir ya da tahta parmaklık -cekti yardım etmek ile bu) öylesine I bilgili benim ders. her durumda benim nokta bkz. be adl. şu bu şey bkz. be öylesine iyi adl. şu bazen sen unutmak hakkında o ve o zaman sen sapmak üzmek

. I ağacın ana dallarından biri a ucuz RX65 ve umut verici bir biçimde I -ebilmek almak benim ruhsat için başka 5 yıl