görüş tek posta
  #7 (permalink)  
yaşlı 2007-09-20
WaltBurkett WaltBurkett bkz. be offline
yaşça küçük üye

birleştirmek tarih: 2007 Sep
posta 19
WaltBurkett bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek

merhaba peçe adam,

var gerçek daha -e doğru belgili tanımlık öykü. sen are düzeltmek içinde adl. şu o was a alıcı hizmet kişi adl. şu durum belgili tanımlık yokuş- yukarıya piyasaya çıkarma was yanında çizmek. I told onu o did değil yapmak duyu ve o marş -e doğru tartışmak ile beni hakkında nasıl uzun muhafız bkz. have be içinde belgili tanımlık radar bulmak iş ve adl. şu onlar elbet knew ne onlar were iş ve I besbelli did değil. I da yanlamasına onu eğer o was WAAS olanaklı kılmak için yüksek doğruluk kararlılık ve o adı geçen ne?

I yanlamasına -e doğru -si olmak a teknik okul seslenmek beni ve o adı geçen o -cekti ön adl. şu rica üstünde. I asla almak a seslenmek. I da tümce iki e- posta hakkında benim hakkında olmak ama did değil almak a yanıt -e doğru onları ikisinden biri.

aynı derecede uzakta aynı derecede almak onu yanıt I did değil, her nasıl o gerçekten did değil özdek. içinde benim us belgili tanımlık yokuş- yukarıya was a problem ve a göstermek tıpa ne olursa olsun -in ne yanıt onlar deve yukarıya ile. I -ebil sade bir şekilde değil dağıtmak ile a güçsüz sinyal dikkatli izlemek kısaca yanında a dolu dikkatli ile hayır artan yokuş yukarıya.

seyir vasıl belgili tanımlık adl iplik arka hakkında bu problem ve birçok halk adl. şu durum onlar seslenmek muhafız biricik -e doğru var olmak ters yanıt gerekli told beni muhafız was ikisinden biri inkar etmek belgili tanımlık problem öylesine o did değil tesir etmek satışla ilgili ya da dürüst keçe hiçbir şey was yanlış. onların alıcı hizmet was ciddi eksik da. ikisinden biri yol I kayıp güvenmek onları öylesine önce -e doğru belgili tanımlık 30 gün özgür dönem I dönmek o.

içinde a mükemmel dünya belgili tanımlık V1 -cekti birleştirmek biraz -in belgili tanımlık GPS şekil beğenmek hız duyarlı dikkatli ve belgili tanımlık yetenek -e doğru kütük parçası kesin sinyal vasıl kesin yer. bu arada her nasıl I am mutlu ile benim iki V1’s ve ile belgili tanımlık istisna -in birkaç daha küçük çizmek değişmek I -cekti beğenmek -e doğru görmek, I -si olmak değil gerçek piyasaya çıkarma ile o.

vals
yanıt vermek ile alıntı yapmak