görüş tek posta
  #4 (permalink)  
yaşlı 2007-07-11
kırmızı ışık ışın

posta n/a
bir görevi yerine getirmemek

I've yaşamak içinde bkz. colour ve seyretmek nasıl belgili tanımlık tanıtma -in otomatikleştirmek enforcement bkz. be orkestra. It's ayni her yerde.

bir kez belgili tanımlık kent bkz. have kararlı -e doğru alet otomatikleştirmek enforcement, burada belgili tanımlık oluşum:

adım 1: belgili tanımlık otomatikleştirmek enforcement satıcı yapmak sunma önce belgili tanımlık kent konsey. satış makas katmak a) hayır fiyat -e doğru kent; belgili tanımlık -in ırzına geçmek ödemek için belgili tanımlık bilgisayar programı, b) hayır dışarı- -in- cep fiyat -e doğru belgili tanımlık kent; belgili tanımlık donatma, binek aracı ( için fotoğraf radar), personel, bilet- alay ve piyasaya çıkarma -in geldiri are tüm bölüm -in a çevirmek paket yanında belgili tanımlık satıcı. ondan beri tüm ölüm cezası verilebilir parça are kira kontratı, var hayır upfront fiyat -e doğru belgili tanımlık kent.

adım 2: bitki depolama içinde belgili tanımlık yerel haber adl. şu hız ve kırmızı ışık- koşma are büyümek problem. mahkemeye çağırmak yapmacık istatistik adl. şu çekmek bu fikir. sakin kaygı hakkında birisi raportör asking sert soru öyle aynı derecede " göstermek beni belgili tanımlık son dört yıl -in kaza durum ve mühendislik rapor adl. şu çekmek senin tartışmacı adl. şu we've got a problem" asla olmak.

adım 3: davranış arma kamuoyu bakmak ( sık sık ödenmiş için yanında belgili tanımlık RLC satıcı) adl. şu göstermek benzer halk için duygu. beslemek bu -e doğru belgili tanımlık yerel kitle iletişim araçları.

adım 4: bir kez an yerine getirme tarih bkz. be koymak, yapmak yığın posta -e doğru sakin extolling belgili tanımlık fazilet -in otomatikleştirmek enforcement, yanıt birisi FAQ ve preparing onları için belgili tanımlık kaçınılmaz.

adım 5: -den sonra bir hafta, davet etmek kitle iletişim araçları -e doğru RLC ya da fotoğraf radar yer ve izin vermek onları seyretmek belgili tanımlık sistem içinde hareket. güçlendirmek belgili tanımlık fikir adl. şu belgili tanımlık -in ırzına geçmek are bereketli hem are belgili tanımlık kendisi paying için belgili tanımlık sistem, değil belgili tanımlık taxpayers. (evet, adl. şu a tersini söyleme, ama ne belgili tanımlık cehennem, hiç kimse says yerel yönetme bkz. have -e doğru var olmak truthful.)

adım 6: birkaç ay içine belgili tanımlık bilgisayar programı, piyasaya çıkarma a sıkıştırma serbest bırakmak adl. şu says kaza ve ölüm -si olmak almak a tiyatroyla ilgili dalma ondan beri belgili tanımlık bilgisayar programı began. de doğru, hangi bkz. be asla belgili tanımlık hal, belgili tanımlık sayı are anlamsız.

o almak a en küçük miktar -in üç yıl -in önce veri ve üç yıl -in posta veri -e doğru yapmak a anlamlı önce/ -den sonra karşılaştırma. ve a karşılaştırma -meli var olmak açık içinde fatalities/ incitmek -de 100 milyon binek aracı üzerinde mil işareti olan taş seyahat etmek, değil içinde belgili tanımlık toplam sayı -in fatalities ve incitmek. hayır diğer yardstick karşılaştırmak elma -e doğru elma. ama sakin kaygı; belgili tanımlık kitle iletişim araçları won't duyuru.
yanıt vermek ile alıntı yapmak