GB,
-e doğru var olmak dürüst, I'd izin vermek Craig deste adl. şu soru...He's bkz. have daha --dan onun pay -in ishal-ins...belgili tanımlık depolama o -ebil söylemek...
yıl önce ne zaman benim aile took bizi kids üstünde çelme takmak --dan Philadelphia -e doğru gösterişli ve sırt üstünde I-95 önce o was tam, biz went -den geçerek a kasaba -in McBee (sp?) güney Noel şarkısı ( ya da was o kuzey Noel şarkısı), ziyanı yok, ne zaman biraz iyi 'ole erkek çocuk duman testere an dışarı -in durum " Kuzey Amerikalı" tabak, su kuyusu, sen -ebilmek tahmin etmek ne olmak en yakın
benim baba got mahkemeye çağırmak için mütecaviz belgili tanımlık arka limit yanında
1 mil an saat yere belgili tanımlık arka limit ve took a nakit para ödeme -in $20 için belgili tanımlık " mahkeme" üstünde belgili tanımlık yer.
benim kız kardeş, erkek kardeş, ve I were içinde belgili tanımlık sırt oturacak yer -in bizim istasyon yük vagonu iskambil oyun kağıdı ve süre benim baba was zorunlu -e doğru oturmak iç -e doğru devriye gezme car's yolcu oturacak yer varlık " sallamak aşağı" biz biçim biz teslim etmek bizim kendi haber...
I took a şakacı dışarı -in belgili tanımlık iskambil oyun kağıdı güverte ve birden parlamak o yukarıya üstünde bizim yetiştirmek Aİ...asla yeni eğer o almak bizim küçük haber, ama hey, hiç olmazsa biz verilmek o.
asla unutmak adl. şu küçük redneck şehir. düz -se bile I-95 bkz. have uzun be tam, her bir kez içinde a süre I beğenmek -e doğru almak -in belgili tanımlık daha büyük şose -e doğru götürmek ve zevk almak belgili tanımlık sırt yol kenarı ve kırsal bölge...I her zaman ara adl. şu küçük dostça şehir ( ile her ikisi eyes açık).
hızlı ön 40 yıl sonradan ve şimdi I sade bir şekilde karıştırmak- içinde. I aşk belgili tanımlık güney ve benim kalp uygun olmak -e doğru Texas ve yeni Mexico. I şimdi götürmek çevrede ile benim kovboy şapka ve benim iki bozkır çizme

ve I sakin görünmek -e doğru almak taciz çok birisi daha.
hakikaten, düz -se bile I şimdiki yaşamak kuzey -in belgili tanımlık M/D içini kaplamak, I am a yolu tarif etmek evlât -in
esk. cüppe E. Lee ve
Amerikalı Hintli ( düz -se bile benim baba bkz. be İtalyanca)...şimdi adl. şu
biraz iyi kan içini kaplamak, oğul! Yeeha!
peçe adam