görüş tek posta
  #8 (permalink)  
yaşlı 2007-09-13
Craig's Avatar
Craig Craig bkz. be offline
orta

birleştirmek tarih: 2007 Sep
posta 27
Craig bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek

teşekkür, guys. güzel toplanmak.

mikrofon, eğer you'd -si olmak okumak adl. şu ilk kitap you'd bilmek niçin benim yayıncı vasıl Automobile dergi did beni a bkz. favour ne zaman o tavsiye etmek beni -e doğru satmak belgili tanımlık son bol ve unutmak hakkında basım a üçüncü baskı. I tahakkuk ettirmek o was doğru ve took onu tavsiye. belgili tanımlık en yakın kitap bkz. have fewer, uh, açığa vurmak depolama hakkında benim sevk tarih, adl. şu yarış dahil.

-den sonra yanık a DNF içinde adl. şu yarış bir yıl İngiliz kontu, I kullanılmış a yıl yapı a otomobil adl. şu I keçe -cekti vermek bizi a büyük avantaj: a iki- yıl- yaşlı ex-Texas şose devriye gezme sığ geçit yeri, tam ile ışık, siren ve a 96- ılgar aux. tank I was öylesine amaç üstünde çekici adl. şu biz pre-ran belgili tanımlık yön dokuz ay önce -e doğru belgili tanımlık olay, vasıl yarış hız, -e doğru sallamak aşağı belgili tanımlık otomobil ve gereğinden fazla donatma.

içinde belgili tanımlık olay, biz led belgili tanımlık yarış --dan belgili tanımlık yığın/NY durum içini kaplamak ( biz marş 9th; belgili tanımlık ilk 8 cars were park orada ileri I-90; onların tayfa were serlevha için hapishane) ve were dört saat önde -in belgili tanımlık ikinci- yer otomobil ne zaman I biz kayıp a silindir, züğürt belgili tanımlık marş, arkadaş belgili tanımlık gönderme içinde Arizona ve got a hız bilet içinde California.

-den sonra üç saat kullanılmış oturma içinde belgili tanımlık çöl, icar belgili tanımlık otomobil serin uzakta. I yönetmek -e doğru almak kıtlı o içine üçüncü takım ve biz topallamak karşıdan karşıya belgili tanımlık bitirmek içini kaplamak vasıl belgili tanımlık Hyatt ada içinde San Diego. vasıl belgili tanımlık mahkeme kararı ile vermek akşam yemeği adl. şu gece, benim dönmek yetiştirmek ruhsat tabak görünmek belgili tanımlık en göz alici -e doğru belgili tanımlık az bir mesleğe giren who'd tamamlanmak belgili tanımlık yarış. (başlamak -e doğru almak belgili tanımlık gist -in niçin a acımak yayıncı tavsiye etmek beni -e doğru gömmek belgili tanımlık kitap?) belgili tanımlık ikinci- yer tamamlanmak dövmek bizi yanında iki saat.

Craig

Craig's Sig:korumak kendin: öğrenmek her şey sen lüzum -e doğru bilmek hakkında polis örgütü radar, lazer ve lazer jammers ve radar bulmak --dan belgili tanımlık adam Automobile dergi seslenmek " belgili tanımlık dünya en- alıntı yapmak otorite üstünde hız- ölçülür teknoloji ve taktik, ve an yeraltı efsane ortasında hız"

okumak şoför delâlet polis örgütü radar, belgili tanımlık nihaî delâlet radar, lazer, zaman/ mesafe bilgisayar ve polis örgütü hız-enforcement taktik

üye -in belgili tanımlık ulusal Motorists örgüt ondan beri 1990.

son yayına hazırlamak yanında Craig : 2008-01-04 vasıl1710:.
yanıt vermek ile alıntı yapmak