görüş tek posta
  #1 (permalink)  
yaşlı 2007-09-02
steagall1000 steagall1000 bkz. be offline
yaşça daha büyük üye

birleştirmek tarih: 2007 Jul
yer ev, Georgia
posta 164
steagall1000 bkz. be üstünde a mümtaz yol
bir görevi yerine getirmemek akıllı" radar tuzak"

bu adil olmak a ay önce.

I was gidiş aşağı 185 -e doğru sütun vasıl hakkında 1100: pm. değil gerçekten hız adl. şu çok, belki 10 mph yere belgili tanımlık hız limit, ne zaman benim V1 (valentineone) gave beni a beep ve bir ok ön. belgili tanımlık sinyal was güçsüz ama was hareketsiz koyma uzakta benim radar bulmak. değil düşünmek çok hakkında o I kept o vasıl 80 mph ne zaman tüm -in belgili tanımlık ani; benim V1 vermek beni Ka şerit çok güçlü adil önde. öylesine I yavaşlatmak, ne zaman dışarı -in belgili tanımlık köşe -in benim göz, orada o sits a karalamak dışarı evlenmemiş polis içinde belgili tanımlık kitle iletişim araçları. bu sayede zaman I bkz. have yavaş -e doğru 70 ve nitekim I geçmiş onu başka Ka şerit vasıl " an- üstünde" vurmak beni. V1 bkz. be nokta -e doğru belgili tanımlık doğru >> ne zaman I görmek başka polis evlenmemiş içinde belgili tanımlık odun adil sapa. I -ebil değil görmek onu -e kadar I was üstünde onu. şanslı için beni, I did değil hız yukarıya -den sonra geçen belgili tanımlık ilk subay. o was a çok akıllı radar tuzak. Basically belgili tanımlık subay içinde belgili tanımlık odun was servis için beni -e doğru hız yukarıya -den sonra geçen onun adam subay. benim V1 kurtarmak benim eşek yeniden. anımsamak vasıl gece ezelî belgili tanımlık " ok" senin kıyamet günü!!!!

Georgia erkek çocuk

son yayına hazırlamak yanında steagall1000 : 2007-09-02 vasıl1331:.