Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-02-15
трапстер трапстер је изван мреже
Сениор Мембер
Придружите Датум: Фебруар 2008
Постови: 2
трапстер је на цести разликовати
Подразумевано

Цитат:
Изворно Постед бы стеагалл1000 Погледај пост
хемслыјо,

Да ли сте га послали ажурирани брзине замке на мобилни телефон, или то само Раскољњикова и репликама спеедтрапс која су уписана у месецима пре. Како добро је то радио за вас хемслыјо??? Јер ако то ради да је добро, пакао ја ћу покушати дати нешто једном.

стеагалл1000, ја сам Створитељ Трапстер и било би врло заинтересовани за податке о резултатима вас и сви остали на овом форуму (ја само на стумблед преко њега јучер, Греат сите!). Ја радим стварно, стварно, тешко и покушајте направити Трапстер најбоље може бити.

За одговор на своје питање, Трапстер је бесплатно, у стварном времену, равноправни, брзина замку дељење систем за мобилне телефоне. Ево мало демо на једној од многих платформе: ЫоуТубе - Нова Трапстер Мобиле за Смартпхоне Нокиа. Она користи комбинацију ГПС и УиФи локацији. Ви притисните дугме кад видите уживо замку (тј полиција са радар / ласер итд), другим телефонима и дати аудио упозорења како су га приступом. Он учи о вјеродостојности и појединачна замке, а корисници, током времена, на основу узорака извештаја и других фактора. Тренутно ради на већини Смартпхоне Нокиа, БлацкБерры, Уиндоус Мобиле 5 / 6, многи телефони који подржавају Јава, и било који телефон који може покренути УХЕРЕ.цом (многи од Пријаве Аллтел, АТ & Т, Подстицање, сунце, метроПЦС и Спринт). Платформа за подршку је највећи изазов, а ја радим како би додали више што пре.

Ако не желите преузети софтвер за свој телефон, можете позвати бесплатни телефонски број за пријавити замку, и добити обавештења путем СМС-а. (стандардна стопа примењивати).

Трапстер не треба милиона корисника бити на снази, односно не брига ако постоје замке у Зимбабве. Мораћете ће само неколико пријатеља у вашем * * места, који су спремни подијелити и допринесе.

То не подржавају упозорења за стати (као што си рекао ", стари месец дана") ПОИ као црвена свјетла / цамс брзину и познате брзине трап / скривање места, но оне нису јединствене за Трапстер. Системи попут РоадАнгел су око за много година, а има и базе података такве ствари како би ставио / ла на Гармин / ТомТом итд

Још једном се захваљујемо на интересу,

П

. Последње уређује трапстер: 2008-02-15 у 09:08.