Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-02-14
СпеедЦхеетахАл'с аватар
СпеедЦхеетахАл СпеедЦхеетахАл је изван мреже
Модератор
Придружите Датум: јул 2007
Постови: 73
СпеедЦхеетахАл је на цести разликовати
Подразумевано

Они "овертхинкинг" га!

Зашто се они сматрају да су за то све лик из први уместо само следеће упутства? Проблем је вероватно у томе што сте их никада видио ништа слично нашем малом снагом очитавање бракнур пре тако да покушава схватити како се на земљи може евентуално радити него само прихватите да не и добити с посла. Ми дизајниран је тако да потпуни ми са нула искуства ЕЛЕКТРИКЕ аутомобил може сигурно стати и напајања 12В прибор под капуљаце у секунди. Понекад инсталере теже оверцомплицате јер су у почетку само представљати да не може бити тако једноставно.

У мом искуству, инсталере теже пасти у два логора. У "сам увек учини ствари на тај начин" група и они склоне да се боре са први посао јер је превише једноставна и она иде против што сте пре увек чинили. А има друга група која остварити да га могу спасити њих и до сат времена на послу па не могу добити више учинио у дан.

Потрошачи управо то и ради. У ствари једини прави проблем потрошач сусрета је да су се заборавити да бисте покренули аутомобил и мотор за јаммер скупштину пребацити на.

На страни Напомена:
Ако неко не жели ићи у невоље Блиндер уклапају у традиционално и са Блиндер кит унутрашњости аутомобила, они су очигледно на то бесплатно. Ако и даље желите да Блиндер упозорења да се кроз огледало, можете само хардуире наше интерфејс унутар аутомобила превише, на традиционалан начин, тако да она пролази кроз власт на Блиндер контролна кутија и узима аудио из ње. Ако радите једном инсталира На је потребно више рећи, али неко је већ имао Блиндер опремљен, а затим купили ГПСмиррор и жељела их и радити заједно, то је оно што желите учинити. У тим околностима не морате преместити постојеће блиндер инсталира на мотор Увала - само кука све до унутрашњости аутомобила.

Мислим да неке особе баш као што је тешко за себе.

СпеедЦхеетахАл'с СИГ: