Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-02-09
Вео Гуы'с аватар
Вео Гуы Вео Гуы је изван мреже
Спеед трап ловац
Придружите Датум: јул 2007
Постови: 394
Вео Гуы је на цести разликовати
Подразумевано Обновљени духу патриотизма

СпеедЦхеетахАл,

Заиста, ви сте исправан ... Али, више од, имам осећај један надмоћан осећај патриотизма и грађанске дужности у подизању свести јавности о овим системима који долазе на наше обале с преко "рибњаке".

Као што је учинио, Паул ревере, ја сам висио два лантернс, који су ширили реч, а не само за грађане САД, али на свијету, те да служи као фар појединцима широм света који велепродаја одбити тоталитарианистиц тенденције у колективном друштва. Добродошли на свијету глобализације (која сам ја углавном од навијачице, путем). Хтјела очекивати државе према прогресивне лидера (кодна реч за либералне) како би подржао / ла ове тактике и провођење свиреп да именује судије пратеће заинтересовани за даље еродинг наше земље дуго основан и мила грађанских слобода.

Барем се Буш управе именован цонструцтионист судија на клупу, тако да очекујем ову борбу наставиће се развити на дрззавно и законодавне гране све док судству излет жица постављена је и она иде Савезне води до Врховног суда.

У том смислу, ја сам професионални колега и пријатељ (бивши процесуирању адвоката) који се пружити помоћ у том погледу.

Сродне Читање: Врховни суд и Уставни Тумачење [ПДФ]

Остани синкронизирано ...

Живели.

Вео Гуы

Вео Гуы'с СИГ:

Вео побољшава перформансе свих радар детектори и ласерски јаммерс.

Сопствени један од најбољих радар детектори? Сазнај. Прочитајте Ултимате стварном свету радар МИКИЦА рецензије и успоредбе је најбољом ласерске детектори. Откријте истину о радарске јаммерс.

Останите информисани с велом Гуы блог. Сазнајте више о Белтроницс СТИ Возач, ескорт Пасош 9500, пепси Један, пиштање Про-78/КСТР-690, а кобрама КСРС-Р7/Р9Г.

Поносни члан Националног Мотористс Удружења.

Не узети за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08

Све капу, нема стоке: Грађанин мудар блог

Брзина без контроле не осврће. Са Слобода долази угледни Цивиц.