боомерман,
Ово је још један савршен пример тренутног кратког цомингс аутоматских фото имплементацију, субвертирањем наших уставних права. Где је
Дис подстицај у свему томе?
Почетак обавештење на маил са сликом возило које би могле бити ни видио (као што је тамно)-само истрага тањур је видљив-недеља и недеља након што је
наводни прекршај догодили.
Да ли памтити оно што су радили четири недеље у Ваа̨е возило и један особито послијеподне?
На моје доби, ја сам сретан ако се сјећам што сам учинио јутрос, а камоли четири недеље.
Како о лажним оптужбама од пословних субјеката који немају кога или контролу над рећи и подстицање друштва у целини на "скретање-у" својим суградјана, или
другде. Можда постоји место за аутоматску провођење фотографију у хигх-тецх друштву, него за доброту ради, а не на штету наше друштво основано дуго-правне заштите својих грађанима.
Претње моја возачка дозвола са бодова је мало
преко врха.
Повреде је само 2 долара за оригинални путарина чак и не укључују накнаду за казну.
$ 2 сићушан долара у односу на 3 бода на мој лиценца (за кршење да нисам починити).
Данас је $ 2, сутра, ко зна шта.
Сада сам спреман уговорити да бонафиде случају мај бити за примену
Фото енфорцемент у
одређеним околностима, али сигурно
не у садашњем облику
аутоматизованих. Знаш што? Ја одлазим, да се бори за дојенче на
принципу: јер ако ми нек 'слајд чак и за ову малу количину, ја сам, у ствари, моје ресигнинг грађанских слобода и моја света уставно право да због поступка чак и за нешто "тривијалан", који води ме доун врло склизак падину, заиста.
Те
неправде не би требао стајати!

Ево недавне личне историје сат:
- Машинске медвједа лажно свједочили против мене
- Фото енфорцемент
- Црвено свјетло камере
Мој је глас за не-бацити да комплицираних документа, Устав САД, барем не још доста. 
Ја не могу помоћи, али чујте
несвијест одјек Едмунд Бурке:
"Све што је потребно за тријумф зла јесте да добри људи не морате ништа учинити." Ох, и овде је други нашалити:
Нека се не узме за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08
Вео Гуы

ПС: У међувремену, барем смо слобода (у већини случајева) како би заштитили себе с алтернативна решења
(полагања) и организације заинтересоване за борбу за очување и наше слободе,
Национални Мотористс Удружења. Јесте ли
члан, а?
© 2008