Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-01-29
Вео Гуы'с аватар
Вео Гуы Вео Гуы је изван мреже
Спеед трап ловац
Придружите Датум: јул 2007
Постови: 411
Вео Гуы је на цести разликовати
Подразумевано Је аутоматизован Фото провођења уставних или субвертира уставних права?

боомерман,

Ово је још један савршен пример тренутног кратког цомингс аутоматских фото имплементацију, субвертирањем наших уставних права.

Где је Дис подстицај у свему томе?

Почетак обавештење на маил са сликом возило које би могле бити ни видио (као што је тамно)-само истрага тањур је видљив-недеља и недеља након што је наводни прекршај догодили.

Да ли памтити оно што су радили четири недеље у Ваа̨е возило и један особито послијеподне?

На моје доби, ја сам сретан ако се сјећам што сам учинио јутрос, а камоли четири недеље.

Како о лажним оптужбама од пословних субјеката који немају кога или контролу над рећи и подстицање друштва у целини на "скретање-у" својим суградјана, или другде.

Можда постоји место за аутоматску провођење фотографију у хигх-тецх друштву, него за доброту ради, а не на штету наше друштво основано дуго-правне заштите својих грађанима.

Претње моја возачка дозвола са бодова је мало преко врха.

Повреде је само 2 долара за оригинални путарина чак и не укључују накнаду за казну.

$ 2 сићушан долара у односу на 3 бода на мој лиценца (за кршење да нисам починити).

Данас је $ 2, сутра, ко зна шта.

Сада сам спреман уговорити да бонафиде случају мај бити за примену Фото енфорцемент у одређеним околностима, али сигурно не у садашњем облику аутоматизованих.

Знаш што? Ја одлазим, да се бори за дојенче на принципу: јер ако ми нек 'слајд чак и за ову малу количину, ја сам, у ствари, моје ресигнинг грађанских слобода и моја света уставно право да због поступка чак и за нешто "тривијалан", који води ме доун врло склизак падину, заиста.

Те неправде не би требао стајати!

Ево недавне личне историје сат:
  1. Машинске медвједа лажно свједочили против мене
  2. Фото енфорцемент
  3. Црвено свјетло камере

Мој је глас за не-бацити да комплицираних документа, Устав САД, барем не још доста.

Ја не могу помоћи, али чујте несвијест одјек Едмунд Бурке:

"Све што је потребно за тријумф зла јесте да добри људи не морате ништа учинити."

Ох, и овде је други нашалити:
Нека се не узме за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08
Вео Гуы

ПС: У међувремену, барем смо слобода (у већини случајева) како би заштитили себе с алтернативна решења (полагања) и организације заинтересоване за борбу за очување и наше слободе, Национални Мотористс Удружења. Јесте ли члан, а?

© 2008

Вео Гуы'с СИГ:

Вео побољшава перформансе свих радар детектори и ласерски јаммерс.

Сопствени један од најбољих радар детектори? Сазнај. Прочитајте Ултимате стварном свету радар МИКИЦА рецензије и успоредбе је најбољом ласерске детектори. Откријте истину о радарске јаммерс.

Останите информисани с велом Гуы блог. Сазнајте више о Белтроницс СТИ Возач, ескорт Пасош 9500, пепси Један, пиштање Про-78/КСТР-690, а кобрама КСРС-Р7/Р9Г.

Поносни члан Националног Мотористс Удружења.

Не узети за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08

Све капу, нема стоке: Грађанин мудар блог

Брзина без контроле не осврће. Са Слобода долази угледни Цивиц.