Имао сам упита од читача је данас да заслужује споменути:
Поздрав, Недавно сам само читати ваш радар МИКИЦА и скенером, рецензије и нађе их врло информативан! Ја сам на тржишту за скенер, и сам гледате Униден беартрацкер бцт15. Нисте прегледали, али су прегледали су старији модели и навео да је функција која вам омогућава да открију је стање полицајац у року од 2-3 миља више не ради. Наводно је новији модел још увек не према њиховој уеб страници, али то би могла бити застарјеле. Можете ли потврдити или тест уколико нови БЦТ15 дела? Хвала! Матт Мој одговор:
"Ја сам раније Униден са сличним карактеристикама инсталиран на једном од мојих полицијских возила. Ако сте заинтересовани за чување картице на државном трооперс, тај би добар избор. Она покрива све јавне безбедности фреквенције и преко својих дебала праћење технологије, омогућава вас послушати у на 800 - и 900-МХз међумјесни системи користе се већи број одељења.
Држите Трацкер је Униден функцију која вам савјете у оближњем стање полицајац. Али постоје неке велике цавеатс овде. На пример, агенција мора бити први помоћу мобилног екстендера, сталних фреквенција, мале снаге за појачање сигнала у крсташ који комуницира између аутомобила полиција радио и полицајац-с воки-токи.
Тек око трећина у државном аутоцестом патролс коришћење мобилних екстендера. А највећи корисника, Цалифорниа Хигхуаы Патрол, ревидиран њихових мобилних храни рад пре неколико година. МЕ У једном је остављена на за цео помак, што значи да је официра, кад год се преносе и шифру на МИЦ. Уз ову врсту сарадње, коју би готово увек добити упозорење кад још 1-3 миља од цхп аутомобила.
Али, у касним деведесетима користити у МЕ измијени и да је укључен само када изађете часник возила. Нема више раног упозорења.
Но, неке државе још увек напусте МЕ одашиљача укључен стално. Није изненађујуће, и функције медвједа Трацкер одлично функционише у тим државама.
Ја рутински пакет један Униден БЦТ10 мини-скенер кад сам тестирање високе перформансе аутомобила. Са мобители свуда, Волим пратити СХП фреквенције и чути о томе када неки побјеснио грађанин је позвао ХП за цмиздрење о се неко пролазио Јурећи крстарити пројектил. У диспечер обично ставља издати БОЛО (бити на видиковцу), простор-широк Броадцаст описом возила, локација, смјера путовања и остале детаље. Као што кажу, знање је моћ.
Тако да одговор на своје питање, ако вам ватрени имају интерес за праћење јавне безбедности канала, плус време и друге корисне изворе и имате стрпљења потребно да користите скенер-у БЦТ15 би бити врло добар избор. Ако желите више информација, ту је велику причу о овом и другим
неконвенционалан протумјере. "
Цраиг