Цитат:
Изворно Постед бы стеагалл1000 сталкервисион,
Ви сте увијек добродошли у Вашем мишљењу, запамти овај сите није за басхинг друге људе, њихове стратегије тестирања или производа. Ако вам се не свиђа фрајери од лидар тхатс фине. Али, немојте је баш ок на овим страницама. Ми смо сви на истој екипи овде. Драго ми вас је перфер Бел над в1. То је вашој жељи. Ја исто као и в1, и је користите преко Бел. Сви имамо наше најдраже радар откривање јединице на овим страницама. Запамти смо сви на истој страни кад је превише дељење наших искустава.
ГБ |
Жао нам је али ваш пријатељ онај који је започео у басхинг и остале производе са мало или никакве информације нису И. ИМО, ви сте уџбеник в1 Фанбоы. Како сте покренули једну од Ваших коментара? "Још једна победа в1" 1) Звук као да је добио директно од Валентине производ УРЛ 2) Нисте наизглед гледати видео јер није била на све!
Ви рекао је Белл производа ће вероватно и умрети экспозиции од врућина и да је в1 надређени им јер је од метала. Погрешно. ти, рекао је Белл градити квалитета је далеко испод пепси детектори, а да су обе поред њих и знајући ствар или превише о електроници ја могу рећи да је ово још један мисинформед мишљење.
Ви задржи иде на око "Свако има омиљених производа" да прикрије ваш се ово басхинг понашање. Јер ја брани звона производи, који сам сопствени најмање шест који све радили врло добро и да се поред свих њих на једном или другом вас позива ми басхер? Нице на Предење покушати и флиппинг истину ..
Када чине опште негативни извештаји о производу линију покушајте копију с неким чињеницама.