Открио сам овај полицајац на уеб страници. Нашао сам га занимљив јер спада ласерски јаммерс која наизглед не раде на тржишту данас. То ће бити добар пример и стјеновите планине радар или ласер јаммерс стара јединица К-40. Погледајте изјаве испод. # 1 Поготово је ово иненађујуће вам момци. Цраиг коју користите да буде официр исправан? Да ли то звук о право.
Грузија Боы

Придружите Дате: Оцт 2001
Локација: Америца'с Даирыланд
Постови: 3275 Упркос неспретан начин на који сте је питао питање, ја ћу направити мој најбољи то одговорити.
За мог знања као Висконсин ПО, тренутно не постоји закон који државним Висконсин изричито забрањује ласерски јаммерс по себи (радар јаммерс, како је претходно поменуто, су федерално забрањено). Не могу говорити за МН закона или било које друге државе у којој би могло бити путујући.
Чак и на тренутак игнорисања етичких разлога не купујете за предмет који је битно како би избегавати откривање закона разбијање, ја би избегли купујете један за следећих разлога:
1. Једини који, чини се да би могли доказати да су се продајом предузећа њих. Иве 'пп од СЕЕ ниједан непристрасних студија показује да су на било који начин ефикасно. Ја лично се користи за заустављање ЛИДАР карте и неколико особа са ласерски јаммерс. Један тип се жалили да морају бити лагање о стицању га са ласер, како је управо инсталирали ласер јаммер. Напомена Да бисте ПРОСПЕЦТИВЕ ЛОШЕ гуыс - То је лоша идеја.
2. Иако вам мај неће моћи да буде тицкетед за јаммер себе, креативно официр са добро црафтед извјештај могло би свакако направити случај уплитања са Законом Енфорцемент Оффицер, озбиљнији напад него једноставан промет мапу.
3. Ако ја знам имате ласер јаммер и не могу да вам улазницу за то, сигуран сам да хе11 како ће бити у могућности наћи много других ствари у вашем звоцати за. Ја третирати их као радар детектори - да то није противзаконито, али ако видим једнога дискрецији све само изиђе прозор.
Пусти ме закључити рекавши ово: Немојте отпада новац. Погон ограничење брзине. Хе11, погон у року од 10 мпх на постављене границе и да сте вероватно ће бити у реду у 99,9% од надлежних широм земље (ту је увек повремених полицајац или транспорта за спровођење официр који је имају лош дан). Зашто позајмите невоље само тако можете ићи мало брже?
Нађите Више Постови Корисника Кирцхе
07/08/2006, 09:26 # 21
Хигхтоуер
Сениор ветерана