ЛТИ ТруСпеед ласер
Хеј вео тип:
Сам тестирао један ТруСпеед последњи стыле_емотицонс / дефаулт / смиле.гиф волео и то. То је свјетлост, у пиштољ захват је задржи англед масе и усмерен је једноставно тачка. Она се осећа јачи од Сигнали Кустом Про Лите Плус и будући да има пиштољ захват, и то изгледа више попут брзине ласером. Дротови опрема као што изгледа познато, нешто што је довело до неких питања Кустом одлука да се један сталак компас Про Лите-стыле јединица не види изван Европе. (Тхе Кустом чак јединица има кратак конопац, као што су наочаре, које вам омогућава да носите га око врата, када није у употреби, али сам ипак да видим да официр учинити. Они би вероватно умре од стид.)
То је четвртина генерације и ласерско ЛТИ први модел користити поликарбонат кућиште. У случају испред је постављен за заштиту колимацијски леће, а шасије је алуминијума. Снага долази од пар НИЦД Ц-станице, које би требало дати довољно је сок за две или три 8-часовни смјенама.
Ова функција је такмичарски скуп: континуирани начин (притиснути окидач и исправке брзине до објављено); временске моду (опсег-усмјерника да се игнорише возила стакла, и оборина у близини препрека); 1кс 'опсег брзина са ХУД дисплаы; стражњу ЛЦД са опсег / брзо приказати и све функције дугмад на непропусну мембрана слабљења.
Сам радио град транспорта с ТруСпеед успоредо с УлтраЛыте 200 ЛР. То је брже до циља и стећи више отпоран на оператора трести, а не да је било који Ултралыте спуштен у тим областима.
Опсег ограничен је на 2000 метара и нема РС-232 серијски подаци порта. То чува га од натјечу с Ултралыте, чији су серијски порт омогућава да се користи за истраживање и картирање несреће, међу осталим функцијама. Опсег ограничења није врло значајан, већина официра не циљате возила која свеједно удаљеност.
Велика вест је цена: 1995 $ предложене малопродајне. То је прва брзина ласер за разбити баријеру $ 3000, што значи да је цена затварања јаз са радар. Боттом лине: очекујем да видим више ласери у служби.
Цраиг
. Последње уређује Цраиг: 2008-01-26 у 16:58. |