Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-01-26
Вео Гуы'с аватар
Вео Гуы Вео Гуы је изван мреже
Спеед трап ловац
Придружите Датум: јул 2007
Постови: 417
Вео Гуы је на цести разликовати
Подразумевано

ГБ,

Мислим да је прави вредност предлог за Сигнали Кустом Про Ласер ИИИ (Кустом Про ИИИ) су његов деминутив величину и тежину, поједностављено користити у пољу (у односу на Кустом Про ИИ полиције ласерски пиштољ), уздржљив батерије без узета ( прилично нов у'97).

Иако је моје разумевање Кустом Про ИИ су видели много спремнији у иностранству (као у Јужној Африци) његових не долази у обзир да су те и друге старе полицијске ласер се још увек користи [издавати улазнице] данас у деловима САД.

У случају Ласер Технологија, њихов пуно старији тенк као ЛТИ 20-20/ЛТИ Шкорпија оружје још увек се активно користи у стању Њ, иако су одавно суперцедед које воли од ЛТИ Ултралыте серије укључујући ЛТИ Ултралыте 100ЛР, ЛТИ Ултралыте 100ЛРБ и ЛТИ Ултралыте 200ЛРБ полицијских ласер.

А Неу Јерсеы дрззаве полицајац недавно ми је рекао да је старији ЛТИ 20-20 је доказати дуготрајни више у пољу (где је полиција радар и ласерску полицијских оружје може потрајати мало батина) тако да се поново задатак. Знао сам да се ово истина, као што је циљани моје возило с њом тренутака раније.

Само зато што су неке старе полицијске ласер не значи да то није као смртоносне или не треба узимати у обзир.

Бту, његова одласка на врло занимљив видјети како Ласер Технологија је потпуно нов мањи ручни ласерски пиштољ полицији, у ТруСпеед сајмови против Кустом Про-Лите и / или Кустом Про-Лите + полиција ласер који малопродаји за барем $ 500 више од нових малих и уеатхеризед ЛТИ ТруСпеед полицијских ласер, лично мислим да бих се с циљем од ручни топ дизајне преко сталак компас дизајне од Кустом Пролитес или старији немачки маде Јеноптик Лавег полицијских ласер, иако је то оптика на лоше дечак су најимпресивнији сам икада видио.

Вео Гуы

Вео Гуы'с СИГ:

Вео побољшава перформансе свих радар детектори и ласерски јаммерс.

Сопствени један од најбољих радар детектори? Сазнај. Прочитајте Ултимате стварном свету радар МИКИЦА рецензије и успоредбе је најбољом ласерске детектори. Откријте истину о радарске јаммерс.

Останите информисани с велом Гуы блог. Сазнајте више о Белтроницс СТИ Возач, ескорт Пасош 9500, пепси Један, пиштање Про-78/КСТР-690, а кобрама КСРС-Р7/Р9Г.

Поносни члан Националног Мотористс Удружења.

Не узети за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08

Све капу, нема стоке: Грађанин мудар блог

Брзина без контроле не осврће. Са Слобода долази угледни Цивиц.

. Последње уређује вео Гуы: 2008-01-26 у 11:57.