Погледај једнокреветне пост
Стар 2008-01-26
Вео Гуы'с аватар
Вео Гуы Вео Гуы је изван мреже
Спеед трап ловац
Придружите Датум: јул 2007
Постови: 417
Вео Гуы је на цести разликовати
Подразумевано Не-уставност Фото енфорцемент

Ево још један савршен пример од напуклине аутоматских фото имплементацију, бар у садашњем утјеловљењу.

Опет се догодило да ми и ово време безличан корпорације [лажно] указао на аццусаторы прст моје смеру.

Неколико недеља пре присуствовати ЦЕС 2008, сам направио пословни пут летећи на Азије један начин на обали, најам возила од предузећа за изнајмљивање један начин на [Флорида'с] западној обали.

Након отприлике недељу дана, пао сам возила изван предузећа на локалној канцеларији пре њихова канцеларије затворена у 6пм.

У том тренутку, на компјутерским системима у источно-изнајмљивање Агенција обалу предузећа су се тако они нису могли одмах затворити мој уговор о најму аутомобила.

Након успешно пао је возило искључено, ја МаудДиб бацк хоме [са запада-обала].

Нажалост, Ентерприсе није одмах затворити закупа споразума, а касније покушао задужујемо моју кредитну картицу са више од 1600 $ у лажне оптужбе.

Да би ствари још горе, неки Угаони-главу из наизглед уред одлучио је погоном најам аутомобила локално и наставила возити возила сам се вратио кроз наплате-штанд приближавају Цапе Цорал без уплаћене њихове путарина.

Наравно да је путарина агенција снаппед слике с времена касније тога дана, контактирати власника на регистрацију (у овом случају предузећа) који је тада наставила да показује прст кривице према себи јер њихов рачунарски систем није правилно затворена из моје најам споразум од раније тог дана.

Лијеп је то не? Сада ћу добити претеће писмо од Флориде предлагање да ми лиценца мај подлежу 3-тачку премјештања прекршаја и сам био ни на том подручју или вожње када се догодили то наводни прекршај.

Сада сам у борби против две битке одједном један са стањем Флорида и једну с именом агенција за изнајмљивање да мени као "вријеђа" возач.

Где је услед процеса у свему томе? Како се ја лице моје тужилац? На једноставан одговор је нема, а ја не могу.

Ја ћу вас дечки објављене на мој напредак, али то аутоматизовани фото имплементација је заиста лоша идеја, а сада је два пута у једној години, сам палим жртвама за лажне оптужбе у вези са својим користити.

Било да се другима који су превише вицтимизед овим заблуди примјене технологије!

Вео Гуы

© 2008

Вео Гуы'с СИГ:

Вео побољшава перформансе свих радар детектори и ласерски јаммерс.

Сопствени један од најбољих радар детектори? Сазнај. Прочитајте Ултимате стварном свету радар МИКИЦА рецензије и успоредбе је најбољом ласерске детектори. Откријте истину о радарске јаммерс.

Останите информисани с велом Гуы блог. Сазнајте више о Белтроницс СТИ Возач, ескорт Пасош 9500, пепси Један, пиштање Про-78/КСТР-690, а кобрама КСРС-Р7/Р9Г.

Поносни члан Националног Мотористс Удружења.

Не узети за имплементацију закона часник из имплементацију закона. Вео Гуы: 29. јануара 08

Све капу, нема стоке: Грађанин мудар блог

Брзина без контроле не осврће. Са Слобода долази угледни Цивиц.