Цитат:
| Јединствена функција је Мултанова омогућава откривање чак и теже. То је само брзина камера с радарске зраке које'с поларизед вертикала, него цирцуларлы или хоризонталне. Радар детектори имају Антене оптимизиран за примање цирцуларлы-поларизед сигнале користе сви УС-направи радарско транспорта. А вертикално-поларизед сноп дискови их орахе. То је разлог зашто је неколико разумевање европских возача - где Мултановас имати парови су за три деценије - склопна њиховим Детектори у угловима право на коловоз. То је алигнс радар МИКИЦА антене са камером брзо је радари сноп и повећава домет детекције од 50 посто или више. |
Цраиг, ја сам знатижељан, што је последица да овај феномен? Да ли се испитује утицај што је ротација се радар МИКИЦА 90 степени [је] на конвенционалним полиција радар?
С обзиром на знатно већој енергетској оутпут конвенција полиција радар [у односу на
Мултанова 6Ф] и чињеницу да је радар греде се шири и обично лице више директно смјера у август, ја би очекивати да док апсолутни опсег осетљивости детекције мај испустити, они неће пад од 50% или више. Је ли ово тачна претпоставка на мој део?
Такође, оно што говоре да је ПОЛАРИЗЕД ПОЛИЦИЈА радар је ускоро долази до државе! Звук као Аризона треба пробудити и гласају Ваш менаџер Из предивно њену канцеларији и пружити јој једносмјерне карте за Француској или неке друге земље који нема пуно обзира на уредбе наш Устав / Билл оф Ригхтс.
Мултанова Брзина камера долази до Аризона Ово само фигуре које друге државе иду на пратите.
Сваки возач који се брине о његовим појединачним правима треба
да се укључи у
Национални Мотористс Удружења тако могу имати основа за подршку и ресурсе да
лоби против тих ствари. Брзо на зелене и друге аутоматизоване фото провођења технологије које додатно еродес наших грађанских слобода не сме бити превише далеко истрага.
Такође се да је за округ-добити предузећа су у брзине надгледање да конвенционалне радар детектори ће бити пружене бескорисних:
Фото-провођење брзим фирма расте. У тим случајевима, као протумјере ГПСмиррор из
Спеедцхеетах производа Цхеетах Напредне технологије доо и регистарске плочице покрива из
Онтрацк Аутомобили мај бити само због тога ефикасна решења, барем до тих ствари може бити побијеђени у нашим судовима.
Ово је
горе него лош сан!

Вео Гуы