Имао сам упита од данас Радартест.цом читалаца:
Пре две године аутоматско праћење брзине стигли у Мексицо Циты, Мексицо. Систем се користи од стране Робот Висуал Сыстемс ГмбХ. Модели коришћени су позвани МУЛТАНОВА-МултаРадар тип Ц, а циљ на задњем делу аутомобила, у одласку промет, а не према примицање транспорта. Не могу схватити, ако су то користећи радар или Ласер. Је ли то врста брзина провођења препознатљив са њим или јаммабле? Има ли радар МИКИЦА на тржишту за то? 12 од тих су инсталиране и предузимају тањур Слике од десетине по сату. Ја такође знам да су за циљ на 35 степени угао. Они су тицкетед толико аутомобила, 200000 по години додатне јединице које су купили. На $ 100 долар по карте, пословне супер! Хвала унапред на помоћи. Јуан Ц. Као и већина сличних миссивес, овај приказује збрке око камера за брзину искусни већина возача. У мом одговору сам нагласио да је систем у питању је швајцарски маде Мултанова фото радар, звани "брзина камера". Робот је немачки систем интегратор који комбинује Мултанова радар са камером опрема. У Мултанова је 34,3 ГХз Ка банд (тип 6 модела) или сигнала 24.100 ГХз (Тип Ц модели) може бити откривена-детектори, али мало су до задатка
То је јер Мултанова има најнижи радарске зраке снаге било које брзине камера систем-0.5 мУ. (Типична К и Ка-банд УС-направи радарско селе има излаз од 20-40 мУ.) Је сноп је такође англед на 22 степени преко цесте (не 35 степени) и усмерен је високо, па чак и откривање тоугхер од у сноп је пуцњаве у офф простора него према МИКИЦА.
Јединствена функција је Мултанова омогућава откривање чак и теже. То је само брзина камера с радарске зраке које'с поларизед вертикала, него цирцуларлы или хоризонталне. Радар детектори имају Антене оптимизиран за примање цирцуларлы-поларизед сигнале користе сви УС-направи радарско транспорта. А вертикално-поларизед сноп дискови их орахе. То је разлог зашто је неколико разумевање европских возача - где Мултановас имати парови су за три деценије - склопна њиховим Детектори у угловима право на коловоз. То је алигнс радар МИКИЦА антене са камером брзо је радари сноп и повећава домет детекције од 50 посто или више.
Али, 150 метара од откривања опсег у односу на 75 метара је спорна тачка. Мета-ухватити опсег брзине камера 60-100 ноге. У мом тест против већине широко коришћених камера за брзину, укључујући
Мултанова и ГАТС, у пратецој 8500 Кс50 и Соло С2, и БЕЛ РКС65, БЕЛ Вектор 995 и РКС75, а Валентине Оне су само ефикасне протумјере. Не радар МИКИЦА цена испод 200 долара могао чути од више од неколико метара далеко. Ако Хуан жели заштиту против овог и других камера за брзину, он ће морати из љуске за хигх-енд радар МИКИЦА.
У Редфлекс систем примењивати од ДПС-а користи исти Мултанова радар, што значи мој колега Аризонанс ће морати учинити исто тако, како би се избегло је 100 фотографија радар комби са ДПС-а који ће се почети сатуратинг стање аутоцеста овог љета. (Аризона, као и већина држава има велико Дефицит буџета. Посебни је решење за употребу камера за брзину 100 генерисати на минимум, неке 1,3 милиона улазница у првој години, генерише 130 милиона долара.)
Цраиг