Сам живео у Цолораду и гледали како увођење аутоматска имплементација је оркестрирана. То је свугдје исти.
Након град је одлучио спровести аутоматска имплементација, овде је процес:
Корак 1: аутоматска имплементација дистрибутера направити презентације пред Градско вијеће. Продаја бодова укључују) Нема трошкова за град, а виолаторс платити за програм, б) Не оут-оф-џеп трошкова у град, опреме, возила (за фото-радарске), особље, улазница за обраду и издавање цитата су све део "кључ у пакету од стране добављача. Од свих ставки капитала су у закупу, нема унапред трошкова у град.
Корак 2: Плант у причама локалних вести које брже вожње и црвено свјетло изводи расту проблеми. Цитирај лажно статистике које подржавају тај појам. Не брините о свим новинарима, молећи тврди питања као што су "Покажи ми прошле четири године несреће статистика и инжењеринг извештаја који подржавају ваш аргумент да ми имамо проблем." Никад се не догоди.
Корак 3: Применити риггед анкете јавног мнијења (често плаћени за које је РЛЦ добављачу) који показује сличне мишљење јавности. Феед овај на локалним медијима.
4. корак: Када је постављен датум спровођења, направити масу маилинг да становници екстоллинг и врлинама аутоматских имплементацију, и одговорити на сва Честа питања и припремају их за неизбежан.
Корак 5: након недељу дана, позивамо медије да РЛЦ или фото-радарске локације и нека их гледају система у акцију. Појам ојаају да виолаторс су обилан и такође су се плаћати за систем, а не пореских обвезника. (Да, то је контрадикција, али оно што се, Доврага, нико не говори локалне самоуправе мора бити истинит.)
Корак 6: Пре неколико месеци у програм, издати саопштење за медије који каже несреће и смрти су се драматичне увалити јер програм је почео. Чак и ако је истина, који никада није случај, бројеви су значења.
То траје најмање три године пре податке и три године после података направити смислен прије / послије успоредбе. А успоредба би требала бити изражена у смртно / повреде по 100 милиона возила миља путовао, а не на укупан број смртних случајева и рањавања. Нема друге мерило упоређује јабуке за јабуке. Али не брините, медији неће приметити.
|