Погледај једнокреветне пост
Стар 2007-07-10
Црвено свјетло Раы
Постови: н / а
Осмјех РЛЦ технологија

Читао сам Ваш блог у вези с црвеним светлом камере, завјесе Гуы. Ја сам изненађен Пхиллы је тако дуго да их спроводити. Био сам на Инт'л Ассн. од шефове полиције конференцији која цоинциденталлы, у Пхиллы је у 2003. А на улице града изван конвенција центра су имали АТС демо систем инсталиран. Погледах баш као и твоје фотографије.

Имате питање да ли било који град је покушао инжењеринг рјешења црвено свјетло изводи. Добро питање, као да је бијесан црвено свјетло покренут је увек узрокован) цесте које су из капацитета, б) жута свјетла временски краток или обично, обоје.

Сам анализу у 2004 од Меса, Аризона'с РЛЦ систем и утврдили да се стављањем РЛЦс на проблем интерсецтионс, сви они је повећање несреће. Углавном стражњем крају сударања, стопа повећан је у просеку 30% на сваком раскрижју РЛЦ. (Многи од интерсецтионс нису били "проблеми" са много несрећа, они су само високе јачине.)

За њихов кредит, градски превоз инжењери коначно отегнут жутим од једне секунде на раскрижју с највише Скрените лево-незгода. Одмах. Проблем је нестала. Аццидентс пао 78% преко ноћи. И тамо остао.

Они су тако у други узнемирује већина раскрижју, и двапут скренути лево-стање, са сличним резултатима.

Тада су добили тужио од Лоцкхеед-Мартин (сада Повезана Цомпутер Сыстемс), у РЛЦ добављачу, јер са више не кршења, новчане казне (приход) пао је на ништа и није успео задовољити минималне стиуплатед у уговору. Тако су се преселили камера на више користан положај. Али несреће није понављати.

Моја мајка је недавно послао ми вести снимак из Фт. Цоллинс, ЦО, где живе, АТС другог рачуна него само један РЛЦ. Задњи пут сам био ондје сам временски жутим у том раскрижју. То је био 1.5 секунди краток, на основу мојих прорачуне. Тако сада сте додали другу камеру. Приход иде горе и град-пројектована проблем остаје. Смарт размишљања.