Poglejte, ena prepovedati vstop z napisno tablo
Star 2008/03/11
WilyB WilyB je offline
Junior države
Kraj: Virginia
WilyB je razlikovati na cesti
Privzet

Sem bil proizvodnim radarja za absorbcijo materialov za zadnjih 20 + let. Skozi čas, sem prejel številne preiskave o tem, ali bi lahko zmanjšali radarski prerez (RCS) od premikajočega se vozila na tak pomemben moda, da se zmanjšajo doseg odkrivanja izstrelkov z radarjev za merjenje hitrosti.

Glavni elementi, ki so vključeni v avto na prednji RCS so:

- V tablice,
- V žarometi,
- Vertikalni kovinskih površin (grill, hladilnik, motor itd)
- Voznik in ničesar notri.

Ker vedno več in več našem trgu je zdaj v civilnem področju (medicinski in telekomunikacijskih industrij), sem se odločil, da stori tisto, kar ljudje so bili sprašuješ mene v preteklih letih, in preveri, če je to izvedljivo, da se zmanjša RCS mojega BMW 3-serija na pomemben način.

Naročil sem na BMW E92 avto modrc in sem imel to opremljena z našimi lahki, tanki X Ka signal RAM-a. Imamo tudi rešitev za zrak, zračnike. Ta material absorbira več kot 15dB (tj. več kot 95%) od hitrosti, radarske energije. V teoriji, bi to lahko prevedli v območju zaznavanja zniža do največ 50 do 60%.

Jaz bi lahko potrebovali nekaj pomoči, da bi našli ustrezno preskušanje območje (po možnosti na vzhodni obali), v najboljšem primeru dolgi ravni črti z malo prometa, in kvalificirane upravljavec z radarsko pištolo.

Kakšen predlog?