Poglejte, ena prepovedati vstop z napisno tablo
Star 2008/02/20
Virus Virus se povezali s storitvijo
Junior države
Virus je razlikovati na cesti
Privzet

No, počakaj je uradno končan. Po prihodu doma sem takoj unboxed in nameščeni moj "fiksni" Beltronics STI Driver. Bel je lep dovolj, da bi poslali STI nazaj z novim vžigalnika adapterjem in novo sesalno pokalov in gori. Popravilo tag reče: "Jaz opraviti naslednje popravila na vašem enota: posodobitev programske opreme, popraviti anteno." "Ramp up", so navedeni na kartici popravila v okviru profesionalno radijsko oddelku in v okviru, "Lahko smo se na kakršno koli nadaljnjo pomoč?" oddelek X, CVC, kok je napisana z roko.

Nato sem, da greva ven na testno vožnjo. Sem mogel najti uradnik prikazovati 35,5 ka in več K vrata auto pasu senzorji. Želim si, da sem imel drugo STI primerjati z ali vsaj zavzel video mojega STI preden smo jo poslali v popravilo. Moj vrnjene enote, se zdi manj občutljive na splošno, ampak le čas bo povedal, če je to res. Medtem ko je testiranje K pasu vrata senzorji, sem nenadoma pobral 35,5 ka in je bil močan. Opazil sem, uradnik po koncu seje v nakupovalni centri parkirišče. Bila je izpolnitvijo standardnega stroškovnega modela in ne posveča pozornosti, ki jo okolico. Na žalost, nisem mogel dobiti dovolj daleč, da bi pravilno ocenili novo "fiksni" STI.

Prikazi: K pasu zdeli slabši kot prej. Namesto počasi / hitro opozarjanje, jaz sem zdaj že zelo počasen / srednje razpis ukrepa. Ka imam mešane občutke o tem. Kot sem že omenil prej, to bo trajalo nekaj časa za popolno oceno in jaz moram najti več ČASTNIKI, KI VODIJO radarja. Ka se zdi, da so zdaj 3 hitrosti, vendar največ razpis ukrepa, se zdi veliko počasnejši kot prej. Preden smo jo poslali v, spomnim se dve različni opozarjanja hitrosti. Počasen je bil pisk-pisk in hitro je bil pisk-pisk-pisk-piska. Zdaj je bolj všeč pisk, pisk-pisk in pisk-pisk-piska, vendar ni nujno res hitro opozorila. V resnici je veliko težje, da bi ocenili grožnje, kot prej. S uradnik ni pozoren sem bil sposoben oceniti vizualno razpisov ukrepov z avdio. Na K pasu, da piska počasni do 6 in srednje zgoraj navedenega izhaja, da. S Ka, se je izkazalo, da niso začeli hitro opozarjanje pol do okoli 7.

Skratka, sem zelo razočaran z mojim vrnjene enote. V vseh pravičnosti pa sem bil jahanja z mojim V1 za en teden in sedaj mojo rezultati bi lahko bili malo dol. V V1 je absolutno popoln avdio in vizualnih priključek gor. Bom hranijo vsi obveščeni po tem, ko sem preživela nekaj časa z mojega sedeža "fiksni" STI.