boomerman,
To je še en popoln primer tega kratkega bodoč avtomatiziranih foto pregona, subversion naše ustavne pravice. Kje je
dis spodbudo v vse to?
Getting obvestila v mail s sliko vozila, da bi me celo ne bo videl (kot je bilo temno) samo zadnje tablice, je bilo vidno-tedne in tedne po
domnevna kršitev zgodila.
Se spomniš, kaj si delal štirje tedni v vaše vozilo na eno posebno popoldne?
Na mojo starost, sem srečna, če se spomnim kaj sem storil to jutro, kaj šele štiri tedne nazaj.
Kaj pravite na lažnih obtožb od družb, ki jim nimam ali rekli nadzor nad in spodbujanjem družbe na splošno, da "promet v" njihovi sodržavljani, ali
drugje. Morda obstaja kraj avtomatične foto pregona v visokotehnološki družbi, ampak za božjo voljo, ne na račun naše družbe dolgoročno sedež pravne zaščite svojih državljanov.
Grožnje moje vozniško dovoljenje s točkami je bil malo
več kot na vrhu.
Kršitev je zgolj $ 2 za izvirno cestnine in niti ne vključuje kazni, pristojbine.
$ 2 Bobičav dolarjev v primerjavi s 3 točke na moji licenco (za kršitev, da nisem zavezati).
Danes je $ 2, jutri, kdo ve kaj.
Zdaj sem pripravljen, da določi, da bonafide primeru se lahko za uporabo
Foto izvršbo v določenih okoliščinah, vendar vsekakor
ne v njeni trenutni obliki
avtomatiziranega. Veš kaj? Jaz grem za boj proti bedak na
načelu: zato, ker sem pustil, če je drsni pokrovček celo za to majhne količine, jaz sem v bistvu odstopu moje državljanske svoboščine in mojo sveto ustavno pravico, da zaradi postopka, četudi le za nekaj "trivialno", ki vodi me zelo spolzke strmine, res.
Te
krivice ne bi smela stati!

Tu je zadnjih osebno anamnezo lekcija:
- Stroj nosi lažne priče proti meni
- Foto izvršbo
- Rdeča luč fotoaparate
Moj glas je, da niso Metati-out, da Skrivnosten dokument, ameriške ustave, vsaj ne še. 
Ne morem pomagati ampak zasliši
rahel odmev Edmund Burke:
"Vsi, ki so potrebne za zmagoslavje zla je v tem, da dobri ljudje ne storijo ničesar." Oh, in tukaj je še en Pošalica:
Pa ne sprejme uradnik organa kazenskega pregona v kazenskem pregonu. Veil Guy: 29 jan 08
Veil Guy

PS: V tem času, vsaj imamo svoboščin (v večini primerov) da se zaščitijo sebe z alternativnimi rešitvami
(protiukrepov), in zainteresirane organizacije v boju za ohranjanje in naših svoboščin,
Nacionalni avtomobilisti pridružitveni sporazum. Ali ste
član, še?
© 2008