Citat:
Prvotno Objavljeno od steagall1000 stalkervision,
Ti so vedno dobrodošle, da svoje mnenje, se spomniš tej strani ni bashing za druge ljudi, njihovih strategij za preskušanje ali proizvodov. Če vam ni všeč Fantje z lidar thats fine. Ampak prosim, ne bash na tej spletni strani v redu. Vsi smo na isti ekipi tukaj. Vesel sem, da ste perfer je Bel pred V1. To je vaša prednost. Rad je V1, in se odločijo za uporabo v Bel. Vsi imamo svoje najljubše radarsko odkrivanje enot na tej spletni strani. Ne pozabite, smo vsi na isti strani, ko je preveč delitev naših izkušenj.
GB |
Oprosti kolega, ampak vaši Tista, ki je začela s bashing drugih proizvodov z malo ali brez informacij, ki niso I. IMO, ste učbenika V1 Fanboy. Kako ste začeli eno od vaših delovnih mest? "Še ena zmaga V1" 1) Sliši se neposredno, kot si ga dobil iz Valentine izdelka, stran 2) Trenutno ni očitno ogledati videoposnetek, ker ni bilo na vse!
Rekel si izdelke, Bell, bodo verjetno umrl pred vročino izpostavljenosti in, da je v1, je boljše od njih, saj je izdelan iz kovine. Narobe. si rekel Bell graditi kakovost je daleč pod Valentine detektorji in če je imel obe narazen in vedel ničesar ali pa preveč elektronike Lahko vam povem, to je poslal napačne drugo mnenje.
Vedno se dogaja okrog "ima vsakdo najljubši proizvodi" za pokrivanje up to bashing vaše obnašanje. Ker sem zvonec branijo izdelke, ki sem lasti najmanj šest, ki jih vsi delali zelo dobro in so jim vse razen naenkrat ali drugo me je basher? Dober poskus na predenje in flipping resnico ..
Ko bo splošna negativne izjave o izdelku linije poskusite na hrbtni strani je z nekaj dejstev.