Poglejte, ena prepovedati vstop z napisno tablo
Star 2008/01/04
SpeedCheetahAl's Avatar
SpeedCheetahAl SpeedCheetahAl je offline
Moderator
SpeedCheetahAl je razlikovati na cesti
Privzet

SheltonJ

Z vmesnikom za brezžični komplet za montažo, boste prav gotovo lahko namesti na Blinder sami.

Smisel WFK je, da se omogoči popoln novice z nič expericence avtomobilov elektroindustrija, da namestite Jammer hitro in varno.

Glavne koristi, da se je brezžičnih, da nimate težav z zapleteno kabel katere koli vodi, da ne boste imeli, da se prilega Zumer za vaš pomišljaj, in da ne boste imeli, da se luknje v vaši dahs za LED preklopili in stikala. (kot prahi to je super za najem avtomobilov, kot jih lahko odstranite brezžične Jammer zelo hitro in ni znak levo na vseh.)

V WFK vključuje tudi majhno močjo Izumi, ki ga pripisujejo neposredno na akumulator terminalov. Deluje 99% avtomobilov in je le obračajo na Jammer, ko boste zagnali vaš motor gor. Ugasnete motor, se moč, da ga kosi baterija. V njej je baterija zavarovan pred vožnjo ravne in to pomeni, vam ni treba skrbeti za ugotovitev nekje na varnem, prerezano na tvoj avto elektroindustrija za moč.

Ko boste to počeli - če imate kakšna vprašanja samo na tukaj ali po PM me in jaz bom pomagal.

Srečno in povej mi kako si dobil on.

PS če je to vaš prvi Jammer, biti pripravljena za adrenelin brneti, ko ste prvič srečujejo s pištolo lidar za resnično. (ali pa da je samo mene!)

SpeedCheetahAl's Sig: