GB,
Kot sem prišel v moj starejši let, sem prišel bolj filozofska in da se strinjajo o takih stvareh.
Sem imel kratek znanec s starejšo prometa pregona, ki so podelili nekaj prometa-stop zgodbe z mano in vsaj v enem izmed njih je bila realna možnost, da se lahko zapustile svoje otroke siroti, ki je posledica.
Prišel sem, da sprejmete, da lokalni, mestni, državni, zvezni organizacijam ni treba prihodke, v katerem bodo delovali. Večina prihodkov, ki so ustvarjeni s pomočjo lokalne, državne in zvezne davke.
Ta denarna sredstva v delu pojdite na stroške plač zaposlenih, od teh organizacij, pojdite na izboljšanje kakovosti našim gradnji avtoceste sistemi (vsaj v teoriji), da sem pripravljen, da sprejme njihove potrebe, da bi našli prihodkov iz različnih virov, da se jim omogoči, da še naprej deluje za našo korist ... prihodke iz prometa citiranja ni ena drugi za take "davek".
V moji mladosti sem se, da je v prometu rebel postaj in da ni nikoli me, če sem hotel iti, anyway.
Kot sem zapadla in sprejela več-pogled, jaz vnovčiti teh moških in žensk, dejansko dana njihovo življenje na nitki več, ko gre za promet ustavi. Všeč biti nas, imajo družine, kot so nam mnogi od njih, kot so avtomobili, in verjamem, da so na splošno obstajajo, da se pozitivna razlika.
Sem ugotovila, da z razširitvijo malo spoštovanja in uslužnosti (nekaj se bojim, da je v zelo kratkem času dobave v večjem delu današnje družbe) so najbolj pogosto vračajo enako.
Ne pozabite, med katerim koli prometne prenehajte, vaša domneva, da je "nevarnost" (za njihovo zdravje's sake), dokler se ne dokaže drugače.
Poskusite si sami v svoj položaj, saj pristop je čudno vozilo z neznanimi, število neznanih oseb, katerih namere so Nedoznatljiv.
Kaj je že moje koze pozno, če že ne opazite, je kmalu hitro napotitev avtomatizirano izvrševanje prometne naprave, katerih glavni namen (ali naveden niso)
je prihodek generacije.
Če vas skrbi jih toliko, kot jaz in želim, da bodo resnično spremenile sedanje razmere,
upoštevajte pridružili političnim lobiranjem v skupine, pridružitvenim Nacionalni avtomobilisti. Vaše članstvo v zelo majhnih pristojbin bo šel po poti za zagotavljanje naše prihodnosti vožnje svoboščin iz te in druge sorodne tehnologije.
Kaj praviš na to?
Veil Guy