Hvala, fantje. Lepo množice.
Mike, če bi prebral prvo knjigo, da bi vedel, zakaj je moj urednik avtomobilov na revijo si mi uslugo, ko me je seznanila, da proda zadnji izvodi in pozabimo tiskanje tretja izdaja. Sem se zavedal, da je pravica in je njen nasvet. Naslednjo knjigo je manj, uh, ki razkrivajo zgodbe o moje vozniško zgodovine, da rasa vključeni.
Po vrezovanje a DNF v tej tekmi eno leto prej, sem preživela leto izgradnje avtu sem se počutil, da bi nas veliko prednost: a dva-leto-star ex-Texas Highway Patrol Ford, v kompletu z luči, sirene in 96 -- gallon aux. cisterna. Bil sem tako nameri o zmagi, da smo pre-tekla med devet mesecev pred dogodkom, na dirki hitrosti, da Strasti avtomobila in dodatne opreme.
V primeru, smo pod vodstvom dirke iz Masa / NY stanju linije (smo začeli 9th, se prvih 8 avtomobili so bili parkirani tam vzdolž I-90; njihove posadke so bile postavke za zapor) in so bile štiri ure pred začetkom drugega kraja avtomobila ko smo izgubili delovno prostornino valja, zlomil zaganjalnikov, ocvrte prenos v Arizona in imam hitrosti vozovnice v Kaliforniji.
Po treh ur, preživetih seje v puščavi, najem avtomobila kul off. Sem uspel priti zaklenjena v tretji prestavi in mi limped čez ciljno črto na Hyatt Islandia v San Diegu. Na podelitvi nagrad večerjo, da noč, moje zadnje tablice obnavljajočih se je zdelo najbolj zaslepljevalne za nekaj tekmecev, ki bi končal dirko. (Vhodne priti bistva, zakaj je pametno svetovati, urednik me je pokopala knjigo?) V drugem kraju-Finišer utirati nas, ki ga dve uri.
Craig
. Last edited by Craig: 2008/01/04 ob 17:10. |