Vizualizati singur post
Bătrân 2008-02-15
trapster trapster este offline
Junior stat
Alăturați-vă Data: februarie 2008
Texte: 2
trapster este pe un distins rutier
Implicit

Citat:
Inițial Adăugată pe site de steagall1000 Vizualizati Post
hemslyjo,

Se va trimite actualizata de viteză capcane pentru a vă telefon mobil, sau nu doar trimite speedtraps care au fost deja introduse în luna în urma. Cât de bine a lucrat-o pentru tine hemslyjo??? Pentru că dacă funcționează bine că, la dracu voi da nimic de a încerca o dată.

steagall1000, eu sunt creatorul Trapster și ar fi foarte interesați de feedback de la tine și toți ceilalți de pe acest forum (eu doar pe șovăielnic peste o ieri, site-ul mare!). Am de lucru foarte, foarte, greu să încercați și să facă Trapster în cele mai bune se poate.

Pentru a răspunde la întrebarea dvs., este un Trapster liberă, în timp real, egal-la-egal, sistemul de repartizare a cursă de viteză pentru telefoanele mobile. Iată o mică demonstrație pe unul din multe platforme: YouTube - New Trapster de mobil pentru Nokia, smartphone-uri. Acesta utilizează o combinație de GPS-ul și Internet WI-FI locație. Apăsați un buton atunci când vezi o capcană în direct (adică de poliție cu radar / laser, etc), de alte telefoane acorda alerte audio-o abordare în care acestea. Se învață credibilitatea, atât individuale, cât capcane, și utilizatori, în timp, bazate pe modele de rapoarte și de alți factori. Se execută în prezent pe cele mai multe smartphone-uri Nokia, BlackBerry, Windows Mobile 5 / 6, de multe telefoane care acceptă aplicații Java, și orice telefon care poate rula WHERE.com (de multe telefoane de la Alltel, AT & T, Boost, Helio, metroPCS, și Sprint). Platforma de sprijin este cea mai mare provocare, și am de lucru pentru a adăuga mai multe cât de repede posibil.

Dacă nu doriți să descărcați software-ul de la telefonul dvs., puteți apela un număr de apelare gratuită pentru a raporta o capcana, si sa alerte prin SMS. (ratele standard se aplică).

Trapster nu are nevoie de un milion de utilizatori pentru a fi eficientă, adică să nu mai pasă dacă sunt capcane în Zimbabwe. Ai nevoie doar de câteva prietenii dvs. * * în oraș, care sunt dispus să le împărtășească și de a contribui.

Ea face de asemenea, suport pentru alerte statică (cum ai spus, "lună") ca POI-uri rosu / viteza cams cursă de viteză și de cunoscut / ascunde locuri, cu toate acestea nu sunt cele unic de a Trapster. Sisteme de RoadAngel ca au fost pe aici de mulți ani, și acolo sunt o multime de baze de date de astfel de lucruri pentru a încărca la Garmin / TomTom etc

Vă mulțumim din nou pentru interesul dvs.,

Pete

. Ultima editare de către trapster: 2008-02-15 la 10:08.