Pentru Georgia de rezidenți lectură acest forum, Această informație este foarte important de știut, de ce și laser Jammers sunt atât de importante. Acest lucru a venit din partea Uniunii Herald Times hârtie Stiri .. Aici este link-ul pentru acest articol
Jacksonville.com Ultima modificare 5.20.2007 - 9:02
Creat inițial 052007
"Accelerarea SĂ MAI BREAK"
Prin Carole Hawkins, Times-corespondent Uniunii
Brunswick - de veghe pentru Georgia este cel mai rău de viteză capcane? Iată ceva de un detector de radar nu va-ti spun - prețul unui bilet de viteză, în Georgia de Sud pot varia în funcție de cât de mult ca 850 dolari, în funcție de locul în care se întâmplă să ai fi fost prins.
Compara ghilimelele de asigurare auto de la companii de top online.
Georgia a plăti motorists de asemenea, unele din cele mai înalte bilete de viteză în țară. Georgia este unul din doar cinci state care să permită amenzi de până la 1000 dolari. Prin contrast, 33 state motorists taxa $ 250 sau mai puțin.
În octombrie, Jennifer Parrish, 19, Marietta de conducere a fost în Florida să adere la tatal ei pentru Georgia-Florida meci de fotbal, atunci când ea a fost tras pe dreapta pentru depășirea vitezei în județul McIntosh.
"Mi-am dat seama e important a nu viteza asa de repede masina ta poate iesi de sub control", a spus ea, "dar am fost doar următoarele trafic. Duci Alte persoane au fost la fel de repede, dar eu am fost cel care s-a întâmplat să-tras pe dreapta. "
Parrish ai un bilet de $ 705 pentru 95 mph de conducere într-o zonă de 70 mph. Același bilet în județul Glynn, la câteva mile spre sud, s-ar fi ei de cost $ 132.
Trafic amenzi sunt prevăzute în unul din două moduri. Judete poate încerca de cazuri bazate pe amenzi de stat sau adopta ordonanțe de propria lor cu o serie de amenzi. Amenzi, adoptate la nivel local nu trebuie să depășească cele de stat permis de lege.
Glynn și Camden judete bilet de aproape 100 dolari pentru viteze de cât de puțin 1 mile pe ora peste limita. Ei treptat ratele lor de creștere - de calitatea întâi în jur de 500 dolari - pentru viteze mai mari.
Wayne și Pierce judete, prin contrast, pedepsi super-speeders, dublarea amenzilor, atunci când motorists du-te mai mult de 30 de mile pe ora peste limita.
În județul McIntosh, motorists plătiți puțin sau nimic atunci când călătoriți mai puțin de 10 mph peste limita. Dar cel mai mult de 24 de mile peste limita, șosete judetean drivere cu amenzi de 705 $ sau mai mult.
Dacă aceste diferențe nu au fost destul de complicat, orașe au propriile programe de taxă separată. Waycross șoferii sunt amendați cu $ 229.13 la cele mai extreme viteze. Dar, doar în afara limitelor orașului, Ware County speeders taxele sale de până la 700 dolari. Continuă să mergi la Pierce County și început de viteză, bilet merge înapoi în jos la 560 dolari.
Parrish nu neagă faptul că este greșit să viteza, dar a sunat la 705 dolari pentru ea bilet de socant.
"Nu cred că este corect. Puteți cumpăra o mașină foarte bine utilizat pentru că suma", a spus ea, adăugând că un maxim de 400 dolari amenda ar fi mai rezonabil.
Joe Dolson, 34, de Parkersburg, W.Va., de acord. Graba de a găsi o toaletă, Dolson de asemenea, a fost prins de viteză, prin McIntosh Judetean.
"Am înțeles că sunt încercarea de a încetini traficul pe I-95", a spus el, "dar $ 705 pentru un bilet - e un fel de extremă."
Dolson nu cred că va 95 mile pe oră, și nu au ca de bine, fie, dar a spus că a fost nu va conduce tot drumul jos de la Virginia de Vest pentru a lupta de bilet în instanța de judecată.
Targul sau nu, amenzi pentru speeders curând s-ar putea merge chiar mai mare.
Gov. Sonny Perdue a introdus Super Speeder legislația care ar putea fi de până la adoptarea, în timpul sesiunii 2008 a Adunării Generale. Dacă a trecut, legea ar adăuga un extra $ 200 driverelor de pedeapsă, atunci când merg mai sus 84 mph oriunde în starea de mai sus sau 74 mph pe un drum de doua banda.