Vizualizati singur post
Bătrân 2008-01-30
Michael B Michael B este offline
Moderator
Alăturați-vă Data: iulie 2007
Michael B se distinge pe un drum
Implicit

Citat:
Inițial Adăugată pe site de stalkervision Vizualizati Post
Ar fi, de asemenea, o frumoasă frază pentru tine de a utiliza pe un dispozitiv care controalele de acoperire de acoperire a produsului de pe masini amice. Ceva care trimite o simulate Lazer sursă și ia o lectură a reveni semnalul de pe masina ta, pentru a vedea dacă este suficient de acoperire.

Am venit dintr-o lunga linie de inventatori amice. Mă bucur că pot să împărtășesc aceste ganduri cu tine. Păstrați aceste idei absolut gratuit. Am respectat întotdeauna produsul dvs. și comentarii de CD.

O companie a voi niciodată parts din nou cu o idee este fluieră. Nu cred că Michael B a fost implicat cu prezenta la toate asa ca nu-l condamn.

I-am trimis la Whistler idee pentru o companie sa iau de către RDD folosind aceeași locale oscilatorul semnal care depinde de RDD lui de a ridica detectoare de radar. Stiind ca un lucru sau două despre electronică de bază a fost evident pentru a-mi RDD a trimis în același semnal foarte acestea au fost construite pentru detectarea. La momentul de radar detector de toate companiile au fost total stumped Încerc să-mi dau seama modalități de a combate această amenințare. Toate au fost încercarea de a reduce sau elimina emisiile de teze LO. Nici una fost de succes. Nici unul a avut o idee despre ce să fac!

Ei bine am trimis în ideea mea de a cere fluieră numai că fluieră trimite-mi unul din noile lor de unitate de CD cu această caracteristică dacă s-au decis să utilizeze idee. Nu este o mare cerere s-ar putea crede.

N-am auzit nimic de la ei din nou. Nimic. Nici măcar o scrisoare de respingere politicos. Am presupus că ele doar de pe handily a respins ideea mea. Apoi, despre a șase până la opt luni mai târziu am văzut că o companie de CD a venit cu un "original" pontaj nou dispozitiv de detectare a lor pentru că ridica la VG-2 și apoi închide detectorul jos pentru un minut!

Ghici cine a companiei a fost ... Whistler!

Inca de așteptare pentru detectorul meu ....
Sunt cu adevărat îmi pare rău să te simți în acest mod. Multe idei sunt generate formularul de mai multe persoane fizice interne la laundy de companie și de lista este nesfârșită.
Dacă v-ar bunavointa de e-mail-mi o copie a dvs. din data de RDD am idee de detectare a va uita în aceasta și să vă informeze de concluziile mele.