Ar fi, de asemenea, o frumoasă frază pentru tine de a utiliza pe un dispozitiv care controalele de acoperire de acoperire a produsului de pe masini amice. Ceva care trimite o simulate Lazer sursă și ia o lectură a reveni semnalul de pe masina ta, pentru a vedea dacă este suficient de acoperire.
Am venit dintr-o lunga linie de inventatori amice. Mă bucur că pot să împărtășesc aceste ganduri cu tine.

Păstrați aceste idei absolut gratuit. Am respectat întotdeauna produsul dvs. și comentarii de CD.
O companie a voi niciodată parts din nou cu o idee este fluieră. Nu cred că Michael B a fost implicat cu prezenta la toate asa ca nu-l condamn.
I-am trimis la Whistler idee pentru o companie sa iau de către RDD folosind aceeași locale oscilatorul semnal care depinde de RDD lui de a ridica detectoare de radar. Stiind ca un lucru sau două despre electronică de bază a fost evident pentru a-mi RDD a trimis în același semnal foarte acestea au fost construite pentru detectarea. La momentul de radar detector de toate companiile au fost total stumped Încerc să-mi dau seama modalități de a combate această amenințare. Toate au fost încercarea de a reduce sau elimina emisiile de teze LO. Nici una fost de succes. Nici unul a avut o idee despre ce să fac!
Ei bine am trimis în ideea mea de a cere fluieră numai că fluieră trimite-mi unul din noile lor de unitate de CD cu această caracteristică dacă s-au decis să utilizeze idee. Nu este o mare cerere s-ar putea crede.
N-am auzit nimic de la ei din nou. Nimic. Nici măcar o scrisoare de respingere politicos. Am presupus că ele doar de pe handily a respins ideea mea. Apoi, despre a șase până la opt luni mai târziu am văzut că o companie de CD a venit cu un "original" pontaj nou dispozitiv de detectare a lor pentru că ridica la VG-2 și apoi închide detectorul jos pentru un minut!
Ghici cine a companiei a fost ... Whistler!

Inca de așteptare pentru detectorul meu ....