Stalkervision:
Jó idő -hoz kérdez amit kérdés. Múlt héten egy napon át mező teszt -ból új radar kiderítő ÉN elvitt mentén egy 20- év- régi
Kíséret Útlevél és spárgagombolyog ez átmenő ugyanaz teszt.
A térképez alul összehasonlít ez -hoz
BEL RX65,
Kíséret 9500i és
Valentin Egy -on az én -m Ív Teszt Telek. Kettő -ból ezek volt
baldachin több idő -nél ugyanaz elhelyezés.
Ez 1980s- szüret Kíséret Útlevél volt úgy ismert egy forró előadóművész. Csak cselekedni lenni vásár, volt keresztül -hoz befejez egy viszonylag egyszerű feladat: kinyomoz X BETŰ- és K- szalag radar. Ez didn't kell kinyomoz Ka szalag, lézer vagy
PUKKANÁS radar
sem volt ez szükséges -hoz lenni láthatatlan -hoz Szellem RDD ( radar kiderítő kiderítő).
-val nem szükség részére összetett multi-- feladat, a régi Kíséret Útlevél tudna szentel mind az összes -a energia -hoz szippantás ki csak kettő radar összeköt. Ez ad ez egy hatalmas előny felső a legutolsó radar kiderítő.
Az én -m Ív Teszt Telek van szándékos -hoz szétválaszt eleje- futók -ból vesztesek. A rendőrség radar jármű van nagy darab ember legyőz közepén egy alámerítő S BETŰ- ív, szedés távoli cél mint ők pukkanás -ba kilátás -on körülbelül 650 lábak -ból sor. -val a radar megcélzott -on egy éles szög el -ból target’s utasítás -ból utazik és lövés távoli űrbe, there’s semmi -hoz elterel a gerenda levegőbe detector’s antenna.
Itt, kiderítő amit kiszúrták ugyanaz radar -on 5.3 mérföldek -on az én -m Azonnal Teszt Telek voltak szerencsés -hoz kinyomoz ez -on egy törés -ból amit messzeség.
ÉN felülvizsgált az én -m 1991 teszt -ból Passport’s verseny -ból BEL és Sípos és vagyok magabiztos amit mindkettő akar behajt hasonló felhorzsol ha retested ma.
Craig