Kilátás Egyes Felad
  #10 (permalloy)  
régi 2008-01-31
Fátyol Guy's Istenség földi inkarnációja
Fátyol PasasFátyol Pasas van offline
Sebesség Csapdába ejt Vadász

Követ Időpont: 2007 Jul
póznák 230
Fátyol Pasas van -ra egy kiváló út
hiba Valentin 2 (V2)?

steagall1000,

Nem halnék meg egyenletes tettet/ feltesz -hoz beszél részére ( vagy egyenletes -hoz) Valentin Kutatás és/ vagy Miszter. Valentin nap fejlődés tervek.

Minden ÉN akarat mond van nekik van keresett egy óriási összeg -ból tisztel magamból mindkettő személyesen és professzionálisan -val -uk nyilvánvaló elkötelezés -hoz létrehozható, arguably, a leg--bb megegyező érzékeny és műszaki mérnök rekord előadás mikrohullám ( és infravörös) telefonkagyló részére egy olyan vágyódik időtartam.

Mint egy mérnök ( -on az én -m magtok), ÉN méltányol -uk műszaki bátorság ( ahogy ettem csinál Beltronics, Kíséret, és Sípos).

ÉN akar elvár, ha Valentin Kutatás ideiglenes tákolmány egy megokolás belül részére alakít egy olyan Valentin radar kiderítő ( mer ÉN mond, egy Valentin 2, V2) és ez ideiglenes tákolmány egy jó teendő eset, akkor fogják csinál ez.

ÉN is tisztel -uk szükség részére " magány" ÉN akar nem feltesz -hoz készlet a teendő fejlődés teendők jegyzékei() részére másik társaság ( egyik titkosan vagy nyilvánosan), nyíltan, mint az bonyolult elég magamért -hoz készlet őket részére az én -m saját társaság, Fátyol.

GB, nem szabad lenni tud amit egy Ausztrál társaság ( ugyanaz ország amit, nem véletlenül egyidejű, hoz minket a Szellem RDDs) hívott Ausztrál Radar Nyomozás Szolgáltatás tett megszokott szokásszerű Valentin 1's -ba lét követhetetlen -hoz Szellem Mk. III ( minket)/Stalcar VÁLTÓÁRAM/3- Plusz ( nemzetközi) radar kiderítő kiderítő, RDD.

Sok évvel ezelőtt, ÉN a öröm -ból szerszám körül a Nyugat (2k mérföldek) -val -unk társaság előléptetési lopva Vipera -val egy tiszt ( és barát) -ból ARDS egy kézzel -ból -uk megszokott lopva követhetetlen V1s. Ez előad ragyogóan...Tehát a műszaki képesség -hoz termel egy Szellem RDD követhetetlen V1, birtokol bizonyított -hoz lenni igazi lehetséges.

Mint egy optimista ( -on szív), ez te nem meglep én -ban a legkisebb, HA a műszaki varázsló -ból Valentin Kutatás mérnök-tudomány személyzet, végül termel egy ( vagy kellet volna ÉN mond kettő, mint -ban V2).

Bízz bennem, Utca& fog egy óriási összeg -ból idő, energia, elkötelezés, pénzügyi források, és, igen, magány.

ÉN méltányol és tisztel amit...

Fátyol Pasas

Fátyol Guy's Sig:

fátyol tökéletesít előadás -ból minden radar kiderítő & lézer zavaróadó.

Saját egyike a legjobbaknak radar kiderítő? Megtud. Olvas a végső valóságos világ radar kiderítő felülvizsgál és összehasonlítás -ból tető előadás lézer kiderítő. Felfedez a igazság körülbelül radar zavaróadó.

Marad informált -val a fátyol Pasas Blog. Megtanul körülbelül a Beltronics STi Vezető, kíséret Útlevél 9500i, Valentin Egy, sípos Profi-78/XTR-690, és kobra XRS-R7/R9G.

Büszke tag -ból Nemzeti Gépkocsizók Egyesülés.

nem fog a törvény kikényszerítés tiszt kívül törvény kikényszerítés. fátyol Pasas: 29 Jan 08

Támogató a hajnal -ból civilizált politika szolgálóminden Amerikaiak: McCain/Lieberman 2008, Obama ( szenátus Többség Vezető), Pelosi ( ház Beszélő)

Sebesség nélkül Irányít van Vakmerő. -val Szabadság Jön Polgári Felelős.
Válaszol -val Idéz