Kilátás Egyes Felad
  #10 (permalloy)  
régi 2008-01-30
stalkervision stalkervision van offline
Tag

Követ Időpont: 2008 Jan
póznák 46
stalkervision van -ra egy kiváló út
hiba

Idéz:
Eredetileg Kifüggesztett mellett Fátyol PasasKilátás Felad
stalkervision,

ÉN túl volna felnőtt egész kedvenc -ból mindkettő BEL's tech bemutatás és Kíséret spekuláció bemutatás ( melyik csinál ugyanaz a dolog).

Történelmien, óta ÉN él -ban APA és megszokottan kocsival igénybevehető NJ, birtoklás a képesség -hoz tud a pontos rendőrség radar felvétel frekvencia volt felesleges mint K (24.1 Ghz) és X BETŰ (10.5 Ghz) vonalazott a nap. De mint Ka van illő több uralkodó -ban NJ mint az öregebb K-55 X BETŰ- szalag fegyverek kap helyettesít, birtoklás amit extra információ van tartomány igazi értékes, valóban!

Egyszer ön kap hozzászokott látás a különböző Ka frekvencia, tudod megtapint egy kicsi meztelen és kitett amikor vagy nem volna amit további Intel! ÉN hisz az könnyen mint értékes információ mint [ a V1's] igazgató információ [ nélkül ez].

Fátyol Pasas
Ez minden a pontos érzés Nekem van is. Nem tudtam megkérdezni él nélkül a tech bemutatás. Emberek volna megvitat velem a radar kibocsátó indítótárcsa műszak körül alig de -ban gyakorlati szolgáltatás teszt -val a tech bemutatás nap kint és bent a kibocsátott marad zár elég -ban dallam állandóan amit ez könnyű -hoz mond a különbség között egy rendőrség radar és ugyanaz régi ajtó felnyitók tudod mind nap.

Olyan mint lövés hal -ban egy hordó. Valójában ÉN tud mond egy bizonyos zsaru -ból különös frekvencia -a radar mindig puccs ki..
Válaszol -val Idéz