Kilátás Egyes Felad
  #8 (permalloy)  
régi 2007-07-20
Sebesség Csapdába ejt VadászSebesség Csapdába ejt Vadász van offline
Ügyintéző

Követ Időpont: 2007 Jun
póznák 40
Sebesség Csapdába ejt Vadász birtokol meghibásodott hírnév
hiba

thestaton,

ÉN wasn't egyenletes tud amit egy " képlet" vagy általános irányelv létezés, de most amit ön említett ez, úgy tűnik igazi logikus: egy második -ból sárga által mind 10mph -ból sebességhatár. Talán ők kellet volna összead egy többlet- egy második és egy harminc perc múlva figyelembe vesz a ellenőrzött egy kicsi darab. Például, birtoklás egy sárga -hoz zöld átmeneti -ból egy 50mph sebesség öv utolsó legalább 6.5 második -ban tartam.

Ha csökkentő véletlen értékel mint RLR birtokol jelzett tud egyszerűen műveltnek lenni -nél ré hang- időzítés -ból egy határvonal [ vagy egyenletes egy sor mindegyiküknek -hoz sima a folyik értékel -ból forgalom] akkor ÉN must elfogad ugyanaz a leg--bb alkalmaz -hoz mindegyik fázis vagy fázis átmeneti mint a piros -hoz szemben álló zöld.

Meghatározott -a tapasztalat -ban Delaware azzal t- csont véletlen ön tanú, logika egyetlen diktál amit mellett nyújtható amit átmeneti idő, ez akar megy egy vágyódik út -hoz valójában csökkentő ezek fajok -ból ütközés ugyancsak mellettvalójában javítható a biztonság -ból ezek metsződések részére mindkettő jármű és gyalogosok, hasonló.

ÉN akar gondol a leg--bb biztos metsződések [ megkövetel a a legkisebb összeg -ból kikényszerítés mód vagy gyorsbüfé] akar lenni a egyek hol minden utasítások van bemutatott -val egy kiterjedt piros lámpa ( nem forgalom van mozgó -ban akármi utasítás) részére egy óvatos összeg -ból idő után akármi sárga- -hoz- piros fázis átmeneti.

Ez javasolt oldat látszik igazi egyszerű, valóban és nem megkövetel egy hatalmas befektetés -ban masinák és számítógép rendszereket -hoz teremt melyik fenyeget -unk egyén előjogok mellett létrehozható vádolás tanú ki van nem gyártott -ból hús- és- vér.

EGY jó barátom, ki van összekapcsolt -val -unk ipar, javasolt [ függve a Fátyol Guy's újabb keletű blog belépés körülbelül lét helytelenül vádlott mellett egy gép] amit a szabály- -ból- törvény van ellentét -val ezek kapcsolódó gyorsbüfé kikényszerítés rendszereket. -ban ezek példák hol egy gép van a vádolás tanú, ön feltettbűnös -ból megszegés [" bűncselekmény"] egyenletes ha ön voltak valójában vezetés a jármű azidő alatt -ból állítólagos megszegés.

-ban ezek esetek, ateher van -on vádlott -hozbebizonyít -a/ ártatlansága és nem -on bűnvádi eljárás ( egy gép!) -hoz bebizonyít -a/ bűne.

Ez a igazi világosan egyalkotmány ellenes folyamat Barátaink keresztül a a többiekkel az én -m képesnek lenni megtenni elszökik ilyen törvényhozó/ kikényszerítés üzelmek, de egy államban amit volt olvasztott -on elvek -ból szabadság -ból zsarnokság, ÉN tud nem lát hogyan ez kísérlet felforgatás -ból -unk megalapozott bírói folyamat tud áll részére akármi adott időtartam.

[-ből jövő] valaki aki szeret -hoz hajt/ mozog böjt; szükségünk van -hozlelassít, egy kicsi darab, lép- hát és ré hang- felbecsül mi féle társadalom akarunk -hoz teremt részére mi magunk--egy ellenőr mellett gép vagy a jó akarat -ból emberiség.

Van megtanul egy közhely életemben: néha, mozgó lassú van mozgó böjt.

Ott birtokol -hoz lenni jobb [ és egyszerű] út...És-unk kifejezés ebből elégedetlenség van a gyakorlás -ból-unk jobb -hoz szavazás a támasztékok -ból ilyen rendszerek Kívül hivatal vajon ez lenni -nél helyi, állapot, vagy szövetségi szint.

Ez történt -ban 1994 [ -val a MINKET Nagygyűlés] mikor-unk második módosítás jött alatt ostrom, tud persze történik újra, ha és amikor eljön az idő.

Legyen szíves bocsáss meg, ha Én szerzés egy darab túl filozófiai ezen egy, de ÉN gondol we're pusztán karmoló a felszín -ból távoli- nyúló belevonás és következmény -ból mis- vezetett felfejlődés -ból gyorsbüfé/ gép- kiindulópontul szolgáló rendszereket -hoz viselkedni vhogy rendőrség férfiak és asszony---hoz kierőszakol -unk Uram--és a perverzió vagy keresztez -ból -unk társadalmak idő- bizonyított- és- megalapozott igazság rendszereket -hoz képessé tesz ezek [ új- agyar] rendszereket -hoz növekszik.

ÉN hisz mi -hoz szükség üt egy jobb és több egészségesegyensúly.

STH
Válaszol -val Idéz