Kilátás Egyes Felad
  #7 (permalloy)  
régi 2007-07-20
Piros lámpa Fénysugár

póznák n/ egy
hiba

Idéz:
Eredetileg Kifüggesztett mellett thestaton Kilátás Felad
köszönet részére ez információ. mikor ÉN mozgott kívül Gerle, ELLEN- a fényképezőgép megjelöl részére egy rókáról év, és Tudom néhány barátok ki felhagyott bánya jegy. Van mindig meghallott a könnyű van feltételezett -hoz marad sárga részére 1 második azon alapszik a készlet speedlimit. Tehát ha az egy 35MPH terület a sárga kellet volna marad -ra részére 3.5 második stb stb.

Mi ÉN észrevesz után a fényképezőgép ment megjelöl -ban Gerle van a sárga fények hol vág rövid mellett annyi mint 2 második.

I'll soha ne feledd ez, Voltam elintézés -on T.G.I. Péntek birtoklás egy sör és bágyasztó mikor ÉN meghallott egy szörnyű, gerinc hideg zaj. Mentem ki oldal -hoz lát mi történt és persze elég valaki spárgagombolyog a határvonal egy kézzel -ból ezek új fényképezőgép és T- Csontos a pokol kívül másik autós. Emlékszem néz -ban félelem -on hogyan rossz volt, és mint a tiszt jött -hoz tiszta minket el Emlékszem hatásos neki " jól atleast ön kapott egy kép"...

ÉN személyesen lát sok elhelyez szeret hol barátnőm él -ban ForrestHill, MD elintézés megjelöl határvonal fényképezőgép, de ők alátámasztó nem költség és ők felhatalmazó őket -hoz nyom -a sebesség. Értem ez mint egy legyőz domb csúszik, mert bármikor ők tud csak megereszt a sebesség követés.

I'm boldog Van mozgott hát -hoz KY, ÉN hisz pokol akarat fázik mielőtt elmegyünk lát akármi ilyen automatizálás körül itt.
Van észrevesz valami máshol. Mikor ÉN tett sebesség megnéz -on metsződések -val a a legmagasabb szám -ból balesetek -ban Főnix (" piros Könnyű- Futás Fővárosa a Nemzet részére a 16th egyenes évkönyv-és büszke -ból ez") ÉN észrevesz amit ők készlet a sárga tartam részére a teljes rövidít engedélyezett mellett törvény. 40 mh metsződések voltak minden -on 3.89 második. Baj van, mikor ÉN tett egy sebesség felmérés, a 85th százalék száguldások átlagos 47-48 mh -nél ugyanaz metsződések. Profit: mind könnyű -ból 20 ÉN kockás volt legalább 1.2 második túl rövid--egyenletes ha készlet -hoz minimális engedhető. Egy útkereszteződés--egy széles egy -val hat sáv kelet- nyugat -ra egy meredek dowhill osztályoz és egy lassú- sebesség, kettő- sáv oldal út kereszteződés ez, -a sárga készlet -on 2.5 második. De forgalom volt fújás múlt völgyirányú -on 57 mh. Sárga kellet volna több szeret 6 második minimális.

Főnix forgalom mérnök teremtett a probléma, beiktatott fényképezőgép -hoz megfejt ez és megkedveltet megjelöl -val egy feljegyzés szám -ból megsértés és egyenletes több balesetek. Akkor ők nyafogás körülbelül minden a törvényellenes piros- könnyű futók.
Válaszol -val Idéz