Idéz:
Eredetileg Kifüggesztett mellett MR2NR Nem tudom ÉN fajta elvét a nyíl de múlt éjszaka Mentem átmenő egy sebesség csapdába ejt -val kettő tiszt és a Bel akar mutat én egy frekvencia akkor másik. Nevettem egy kicsi mikor ÉN látott egy volt Ka 34.666  . Ez kinyomoz őket egy rókáról mérföld ki és ez elvitt én egy rövid idő -hoz talál őket látási mert ők didn't volna -uk fények -ra. Eddig -a szép jó. Van egyetlen spárgagombolyog int lézer egyszer -ban Korpás vízben kiáztat ha Értem őket -ban az én -m terület több I'll lenni megtakarító megjelöl részére a meggondolatlanabb de ők nem a a leggazdagabb megyék tehát I'm zdagabb nemzetei zaklató erről még. A fiúról idő ÉN kap első napom jegy -val egy lézer I'll vesz egy  . |
ÉN birtokolt egy v1 egyszerre. Voltam mindig gyanús -ból az változik nyomozás képesség. Mikor Nekem van volna látott emberek panaszkodik körülbelül ez a tanács van mindig " küld ez -ban -hoz volna ez kockás out." Ez mikor ők majdnem új! ÉN szeretett a nyíl részére ország vezetés mégis. Szerzés kettő jegy -val igazi kicsi figyelem és Nem, ők voltak sürgős -ra radar!!! gyártott én visszamegy -hoz Csengő egységek. Soha Boldogabb. A Csengő MINDIG add nekem kielégít nyomozás sorba rak olyan hosszan, mint a radar nem IO.. soha ez hát -hoz gyár és ez előad csak mint nagy mint mikor én érted.
Mi ÉN is igazán szerelem körülbelül az én -m Csengő van a "tech bemutatás" Vezetés átmenő város terület van egy öröm most. Igazi igazi könnyű -hoz mond a valóságos csalit -ból készlet jelet ad kiderítő.
A v1's nyíl voltak szép de voltak hiábavaló a városban. A Csengő tech bemutatás csak Sziklák!