Egészséges szeret CP szeret -hoz " csákány -ra" V1 tulajdonosok egy kicsi darab.
Hogyan 'bout ütő vezetőkhajcsárok ki használ egy okos kék 8500 X50 amit van szép könnyen látott [ -ból hátsó] ugyancsak, nem?
Menedék,
Talán egy távoli bemutatás választás -ból VR van egy jó válogatott ha ön érintett a fiúról V1 láthatóság. Egy tudna is cserél a " egy" minden madárijesztő mód -hoz valami egy darab több óvatos, ÉN feltételez, este szeret a " logika" mód melyik elsősorban érint kezdő X BETŰ [ és potenciálisan K- szalag] riasztást elrendelő--ebben mód a kicsi "l" feltűnik helyett a nagy " egy"
Ha ön felmászik -a V1 magas elég ( alul -a UV levetkőztet), ez május lenni kemény -hoz lát -ból hát -ból -a jármű; Nekem van alapít amit -hoz lenni a eset -val a Kobra XRS-R7 és R9G radar kiderítő mikor lovas igazi magas megjelöl -on szélvédő.
GB,
Voltam szép szerencsés én magam. Nekem van felhagyott bánya távoli -ból nagyszámú lappangó gyorshajtás jegy rövid idő kilépő egy radar kiderítő megjelöl -on szélvédő, ugyancsak. Nekem van alapít amit egyszerűen lét tisztességes és lényegében becsületes -val a Oroszlánok ellát -hoz tényleg " ütőkártya" akármi lappangó negs birtoklás egy kiderítő látható. Azonkívül, ha ön csinálás 25mph -ban felesleg -ból PSL, akkor ÉN hisz a megjelenés -ból egy kiderítő van több vagy kevesebb egy nem- kérdés...you're átok valószínű -hoz munkát szerezni jegy bármely esetben.
Az én -m érvelés csendes tart: ÉN hisz sok vezetőkhajcsárok -ból " magas- vég" radar kiderítő van általában több figyelmes -hoz -uk környezet és van azért
biztonságosabb vezetőkhajcsárok eredményképpen,
független -ból sebesség.
Fátyol Pasas