RLR,
Ugye tud mi a időzítés voltak előtte és utána; ha időzítés volt egy második túl rövid...Mi ugye gondol -ból időzítés itt? Legalább ez feltűnik megegyező között mindegyik útkereszteződés. Vajon vagy nem ez megfelelő van másik kérdés, mégis. És agressive vezetés csendes feltűnik -val szabályos frekvencia -on Körút, IMO.
A papír, a PDN jelzett ők nem volna a anyagi javak -hoz vezet egy olyan követ- -ra történet. Nekem van óta kapcsolat egy szerkesztő -nél Philadelphia Kutató. Talán ők tud vezet egy több részletes követ- megjelöl történet.
EGY olvasó -ból az én -m blog, aki él -ban Királynő, birtokol jelzett amit ő -a észlelhető ugyanaz féle dinamikus lét teremtett -on ilyen rendszerek ahol él. Értem amit NYC birtokol egy tonna -ból ezek berendezés.
Ha Philadelphia van a teszt- eset a maradéknak -ból állapot -ból Pennsylvania, akkor a idő van most -hoz kap burkolt és megpróbál térképet csinálni pozitív különbség.
-ban Arizona és Kicifrázott ének, volna a polgárok -ból azok államok/ városi hangú kifogás? Vagy birtokol ez megtöm eszköz " alatt a radar" -ból nyilvános alapos megvizsgálás?
Ugye tud akármi részlet hátsórész a kísérlet [ és később elhagyott] RLC végrehajtás -ban Szanatórium Diego, Kalifornia? Tett egy város/ község -ban Virginiadohány nemrégiben keresztülmenni egy hasonló tapasztalat? Csinál RLC végrehajtás általában segue -ba sebesség -ra zöld kikényszerítés?
Fátyol Pasas